The Aryan Couple 2004, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Aryan Couple 2004 (Cuplul Arian), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Aryan Couple 2004 (Cuplul Arian), film online HD, subtitrat în Română

Joseph Krauzenberg (Martin Landau) este un magnat evreu-ungur a cărui avere se reflectă în multiplele locuri pe care le deţine. Cu toate acestea, până în anul 1944, afacerile lui sunt distruse de Nazişti şi de prăpădul pe care îl produce Hitler prin Europa cu „Soluţia Finală”. Naziştii sunt lacomi şi dornici de-a acumula bogăţie cât mai uşor cu putinţă, iar în termenii celui de-al Treilea Reich pentru „Planul Europei”, Krauzenberg aranjează să cedeze bogăţiile pe care le mai are în schimbul permiterii emigrării sigure în Elveţia, alături de soţia lui Rachel (Judy Parfitt) şi de familiile lor.

Când se apropie noaptea tranzacţiei, Krauzenberg îşi vizitează familia ce este captivă în Gestapo şi îi reasigură pe aceştia că totul se va rezolva şi vor fi în siguranţă. Atât de mare este averea şi influenţa lui Krauzenberg încât atunci când acceptă sa semneze predarea proprietăţilor sale, cei care vin să se ocupe de formalităţi sunt doi dintre cei mai puternici oameni din regimul Nazist, Adolf Eichmann (Steven Mackintosh) şi Heinrich Himmler (Danny Webb).

Cu toate acestea, în momentul în care liderii nazişti sunt primiţi în casa lui Krauzenberg, aceştia sunt şocaţi să descopere un lucru total neobişnuit în acele vremuri: cei doi servitori loiali ai lui Krauzenberg sunt Hans Vassmann (Kenny Doughty) şi soţia lui, Ingrid (Caroline Carver), un cuplu de Arieni care, în ciuda legii, încă lucrează pentru Evrei. Acest lucru atrage suspiciunea celor doi lideri care simt că este ceva în neregulă cu aceştia şi, deşi par un cuplu perfect de arieni, ascund nişte lucruri importante.

Urmăreşte online filmul The Aryan Couple 2004 (Cuplul Arian), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “The Aryan Couple 2004, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. serghei60 says:

  Foarte bun.

 2. manu says:

  excelent

 3. felixvet says:

  superb!

 4. vizualmovies says:

  Un film excelent, va recomand cu drag sa il vizionati!

 5. miryam says:

  fabulos!am stat cu sufletul la gura si asteptam sa se intimple un “acident tragic”!…..nu aveam incredere in…..

 6. Irina says:

  Foarte bun

 7. Catalina says:

  Bun!

 8. dan says:

  film pentru naivi si ignoranti

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online