The Assignment – Tomboy 2016, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Assignment - Tomboy 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Assignment – Tomboy 2016, film online HD subtitrat în Română

Frank Kitchen (Michelle Rodriguez) este un teribil asasin plătit care întotdeauna îşi execută ţintele la timp şi fără probleme, însă ghinionul lui apare în momentul când o întâlneşte pe Dr. Rachel Kay (Sigourney Weaver), un chirurg genial, dar cu destul de multe probleme la mansardă ce tocmai şi-a pierdut licenţa de practică a medicinei din cauza mai multor experimente pe care le-a făcut fără a avea aprobare. Frank îl ucide pe fratele doctoriţei Kay şi aceasta caută să se răzbune în propriul ei mod dement…

Aceasta combină setea de răzbunare cu experimentele sale pe care le face în domeniul schimbării înfăţişării oamenilor. Ea cade la învoială cu un gangster influent pe nume Honest John Hartunian (Anthony LaPaglia) pentru a-l prinde pe Frank şi a-l da pe mâna ei. Frank este adus în laboratorul doctoriţei şi aceasta îi efectuează o operaţie de schimbare de sex. Dr. Kay este convinsă de faptul că datorită acestei operaţii o să îi dispară dorinţa de-a ucide lui Frank.

Cu toate acestea, deşi operaţia este încununată de succes, lui Frank nu doar că nu îi dispare nicio dorinţă de-a ucide, ba din contră. Când află că nu se mai poate face nimic pentru a redeveni bărbat, Frank pune la cale un plan elaborat de-a se răzbuna pe toată lumea care a fost implicată în transformarea sa, începând cu gangsterul Honest John, continuând cu oamenii acestuia şi, desigur, terminând cu însăşi Dr. Kay. Frank primeşte ajutor în misiunea lui de la Johnnie (Caitlin Gerard), o asistentă medicală cu care a avut o aventură de-o noapte înainte de-a fi transformat în femeie.

Urmăreşte online filmul The Assignment – Tomboy 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “The Assignment – Tomboy 2016, filme online HD subtitrat în Română”

 1. andipanda says:

  Un film bun.

 2. alina says:

  prea tras de par…pe tot parcursul filmului am avut un sentiment ciudat…

 3. andrei says:

  Da e bun filmul aproape am adormit :))

 4. timo says:

  Un film de c…t:(((

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online