The Autopsy of Jane Doe 2016, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Autopsy of Jane Doe 2016 (Autopsia unei necunoscute), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Autopsy of Jane Doe 2016 (Autopsia unei necunoscute), film online HD, subtitrat în Română

Într-o casă dintr-un oraş mic se descoperă o întreagă familie ucisă în cele mai îngrozitoare moduri cu putinţă, iar când poliţia ajunge la faţa locului mai face o descoperire chiar şi mai înfiorătoare decât atât: în subsolul casei este îngropat parţial cadavrul unei tinere femei dezbrăcată. Cadavrul femeii este dus la o morgă mai puţin obişnuită condusă de o familie privată. Cel care se va ocupa de analizarea cadavrului şi efectuarea autopsiei este Tommy Tilden (Brian Cox) împreună cu băiatul său, Austin (Emile Hirsch).

În timp ce toate persoanele ucise din acea casă sunt într-o baltă de sânge, acest cadavru neidentificat nu pare să aibă nici măcar o zgârietură, astfel că de aici decurg un şir de întrebări. Cum a murit ea? Cine este această persoană? Pe masa celor doi care se ocupă de autopsie începe să se dezvolte povestea ei. Deşi nu are nicio rană evidentă exterioară, în interior rănile sunt absolut teribile, ceea ce îi intrigă pe cei doi criminalişti.

Se pare că femeia a fost legată şi torturată înainte de-a muri. Limba ei a fost scoasă, iar la un anumit punct a fost chiar arsă. Cu toate acestea, exteriorul este intact. Din acel moment lucrurile încep să ia o turnură cu adevărat stranie. Pe parcursul desfăşurării autopsiei, bătrânul criminalist îi arată fiului său care o să-i calce pe urme ce anume trebuie să caute şi cum să se ocupe în mod corect de autopsie pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care o persoană şi-a pierdut viaţa.

Urmăreşte online filmul The Autopsy of Jane Doe 2016 (Autopsia unei necunoscute), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “The Autopsy of Jane Doe 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. Ionut says:

  Wow, ce repede v-ati miscat, pe imdb apare ca filmul avea premiera abia maine (23 decembrie).
  Se vede si binisor, are si subtitrare, felicitari uploader, multumim!
  Sper sa fie bun, ca in ultima vreme nu prea am mai gasit un horror de calitate.

 2. mihai says:

  1 ora jumate din viata irosita…penibil filmul…asa film prost n am vazut de mult :))

 3. andipanda says:

  Una peste alta,o prostioara.

 4. eu says:

  am adormit la ultimele 15 min. , acuma fiecare cum îi place..nu-i genul meu de film

 5. george62 says:

  Un film foarte prost! Cu adevarat ridicol… Am vazut multe filme de groaza (unele foarte bune) si sunt un fan al genului… Acesta insa este o prostioara (cam MARE, e drept!) cum bine spune @andipanda…

 6. emil83 says:

  e chiar bun filmul si are si o nota mare pe imdb , nu are vampiri sau varcolaci in el poate de aia nu a placut celor mai de sus :) .

 7. abe says:

  Bun.Multumesc frumos!Nota 9.

 8. Mircea says:

  Un film bun. E si putin horror, si putin sangeros, personajele isi joaca bine rolurile, scenariul e si el ok.
  Nota mea este 9.

 9. luminita says:

  george 62,spune-mi si mie te rog frumos un film de groaza bun.

 10. Katrina says:

  Filmul este genial!

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online