The Awakening, film online subtitrat în Română

The Awakening, film online subtitrat în Română

The Awakening 2011 (Trezirea), film online DVDRip, subtitrat în Română

1921, Anglia. Florence Cathcart (Rebecca Hall) este o autoare ce scrie despre înşelătoriile supranaturale care lucrează cu poliţia pentru a-i da în vileag pe şarlatani şi a demitiza fenomenul supranatural, iar această incursiune în meseria ei a început după ce şi-a pierdut soţul în timpul Primului Război Mondial. După o vizită pe care o primeşte din partea lui Robert Mallory (Dominic West), profesor la un internat, care îi cere să investigheze moartea recentă a unui student, Walter Portman, şi să determine dacă şi cum anume are legătură cu vederea fantomei unui copil, ea merge la acel internat sperând să explice aceste fenomene şi moartea studentului.

Apariţiile fantomei sunt considerate la început drept nişte farse puse în practică de băieţii de acolo. Florence deduce că unul dintre profesori a fost ultimul care l-a văzut pe băiat în viaţă şi îl ia la întrebări până când admite că l-a lăsat pe băiat afară pentru a se „îmbărbăta”, însă n-a făcut decât să-l sperie şi să-i cauzeze o criză de astm. Internatul este închis pe termen limitat, iar singurii care rămân acolo sunt Robert, Maud (Imelda Staunton) – menajera – şi Tom, un băiat singuratic care îi mărturiseşte lui Florence că părinţii lui locuiesc în India şi îi este prea greu să călătorească până acolo.

În timp ce Florence pleacă, o mână inexplicabilă se întinde dintr-un lac după ea, astfel că leşină şi cade acolo, însă este salvată de Robert. La început se crede că a fost o tentativă de sinucidere, însă după ce îşi revine ea aude încă un zgomot inexplicabil, devenind tot mai intrigată şi hotărâtă să rezolve acest miser. Între Florence şi Robert începe să se dezvolte o atracţie reciprocă. Edward Judd (Joseph Mawle) – grădinarul -, despre care se ştie că are o antipatie faţă de Robert, devine gelos şi încearcă s-o violeze pe Florence în pădure.

Urmărește online filmul The Awakening 2011 (Trezirea), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “The Awakening, film online subtitrat în Română”

 1. costina says:

  se opreste brusc in minutul 55:26

 2. costina says:

  a mers pana la urma, foarte frumos filmul

 3. andipanda says:

  interesant.

 4. cocolinostar says:

  Saluty ! Un film slabut,cu o actiune destul de inceata.Acord nota 6.Vizionare placuta }{

 5. alexandra says:

  forte frumos film

 6. Drake says:

  mai dati si sonor la filme k de exemplu 13 sins A hounted house 2 k le cam lipseste sonoru

Spune-ne parerea ta despre acest film