The Blind Side, film online subtitrat în Română

The Blind Side, film online subtitrat în Română

The Blind Side 2009 (Povestea unui campion), film online DVDRip, subtitrat în Română

În mare parte din copilăria lui, adolescentul de 17 ani Michael Oher (Quinton Aaron) s-a aflat în asistenţă maternală şi a trecut pe la mai multe familii din Memphis, Tennessee, din cauza dependenţei mamei sale de droguri. De fiecare dată când este dus într-o casă nouă, la o familie nouă, el fuge. Prietenul tatălui său, care-l antrenează pe Mike la fotbal american, îi cere lui Burt Cotton (Ray McKinnon), antrenorul liceului Wingate Christian, să-l ajute pe fiul lui şi pe Mike să se înscrie acolo. Impresionat de statura impunătoare a lui Mike, Cotton îl acceptă. La noua şcoală, Michael se împrieteneşte cu un băiat pe nume Sean Jr. „SJ” (Jae Head).

Mama lui SJ, Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), este designer de interior şi soţia unui om de afaceri bogat pe nume Sean Tuohy (Tim McGraw). Leigh Anne îl observă pe Michael mergând pe stradă şi tremurând din cauza frigului, iar când află că intenţionează să-şi petreacă întreaga noapte ghemuit în afara sălii de sport, ea se oferă să-l ia acasă şi să-l lase să doarmă acolo. A doua zi dimineaţă, când îl vede pe Michael plecând, ea îi cere să rămână să petreacă împreună cu familia ei Ziua Recunoştinţei. Treptat, el devine un membru al familiei, în ciuda faptului că prietenii bogaţi ai lui Leigh Anne se întreabă ce este în capul ei.

Cineva chiar sugerează că fiica ei adolescentă (Lily Collins) nu este în siguranţă cu el, spre dezgustul lui Leigh Anne. Când încearcă să devină tutorele lui legal, Leigh Anne află că Michael a fost separat de mama lui dependentă de droguri pe vremea când el avea doar 7 ani şi nimeni nu ştie pe unde se află în momentul de faţă. De asemenea, i se spune că deşi nu este din cale afară de „mintos” are instincte protectoare extrem de dezvoltate. După ce notele sale se îmbunătăţesc, lui Michael îi este permis să se alăture echipei de fotbal a liceului. El are un start ezitant din cauza naturii sale blânde şi politicoase, dar după ce Leigh Anne îl încurajează şi îi spune că trebuie să-şi trateze coechipierii ca şi cum ar fi membrii ai familiei sale, deci să-şi pună în practică instictul protector, el începe să domine terenul.

Urmăreşte online filmul The Blind Side 2009 (Povestea unui campion), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “The Blind Side, film online subtitrat în Română”

 1. alina says:

  super super filmu…NOTA 10 cu felicitari..

 2. Andra says:

  Dragut si se pare nspirat dn fapte reale

  • Marian says:

   Dragut, dar nu este “nspirat” din fapte reale ci dintr-o carte.

   • George says:

    Cartea este inspirata dupa fapte reale. Michael Oher este un jucator de NFL si face parte din echipa Baltimore Ravens care a castigat SuperBowl anul asta

 3. Lucia says:

  Prea frumos pentru a fi adevarat! Se pare ca totusi minuni se mai intampla.Sufletele superioare pot face ca asta sa fie posibil. Mi-a pacut filmul.

 4. look says:

  Zece plus.Foarte bun.

 5. Elena says:

  Un film foarte bun, emotionant. Merita vizionat!

 6. dana says:

  dragut,nota 9

 7. nistor denis says:

  Salut..filmul nu merge

 8. Loredana says:

  Filmul nu merge.. va rog sa rezolvati problema.

 9. Adrian says:

  Filmul postat de dvs este “A l’aveugle” aka Blind Man. Va rog daca puteti sa rectificati si sa puneti “The Blind Side”

  Multumesc!

 10. Antonia says:

  Superb !

 11. geo says:

  Un film excelent.Super..

 12. G.T G.T says:

  Un Film de nota 10 va rcomand! 🙂

 13. rozy says:

  un film bun

Spune-ne parerea ta despre acest film