The Book of Eli, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul The Book of Eli 2010 (Cartea lui Eli), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Book of Eli 2010 (Cartea lui Eli), film online DVDRip, subtitrat în Română

La 30 de ani după o apocalipsă nucleară, Eli (Denzel Washington) călătoreşte pe jos către coasta de vest a Statelor Unite. Pe drum, el demonstrează abilităţi stranii de supravieţuire, vânând animale sălbatice şi învingând cu uşurinţă un grup de bandiţi care îl atacaseră. Căutând o sursă de apă potabilă, el ajunge într-un oraş prăpădit, construit şi condus de Carnegie (Gary Oldman). Carnegie visează să construiască mai multe oraşe şi să controleze oamenii prin intermediul unei anume cărţi care deţine o putere absolută. Oamenii lui cercetează în fiecare zi tărâmurile dezolante pentru a o găsi, dar fără succes.

Realizând că Eli este un om citit, la fel ca şi el, Carnagie îi cere să rămână în oraşul lor, chiar dacă e clar că aceasta nu e o solicitare negociabilă. După ce amanta oarbă a lui Carnagie, Claudia (Jennifer Beals), îi oferă lui Eli nişte mâncare şi apă, Carnagie îi ordonă fiicei acesteia, Solara (Mila Kunis), să-l seducă pe Eli. El îi refuză avansurile, dar Solara descoperă că are la el o carte. Eli o invită să mănânce împreună, dar înainte de-a se apuca îi cere să se roage împreună cu el. În ziua următoare, Solara se roagă alături de mama ei, iar Carnegie le aude şi îşi realizează că aceste cuvinte ar putea fi parte din cartea pe care o tot caută el.

El o obligă pe Solara să-i spună de unde ştie acele cuvinte şi află că de la Eli, care i-a citit dintr-o carte. Când o întreabă ce fel de carte, ea spune că nu ştie, dar formează o cruce cu degetele arătătoare. În acel moment, Carnegie este convins că Eli are o copie a Bibliei, cartea pe care şi-o doreşte el. Eli se strecoară afară din camera lui şi merge la magazinul din apropiere unde îi dăduse mai devreme „Inginerului” (Tom Waits) walkman-ul său pentru a-i reîncărca bateriile, iar Carnegie ordonă oamenilor lui să-l ucidă pe Eli şi să-i ia cartea.

Urmăreşte online filmul The Book of Eli 2010 (Cartea lui Eli), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “The Book of Eli, filme online subtitrat în Română”

 1. alonso says:

  Punetiva in pielea personajului iar apoi intrebativa “daca ar fi real” cati dintre voi ar supravietui!

 2. Robert says:

  Nu merge,puteti face ceva ? Multumesc

 3. COSTEL says:

  FOARTE BUN!!!

 4. angy says:

  nu merge filmul. multumesc

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online