The Boy in the Striped Pyjamas, filme online subtitrat în Română

The Boy in the Striped Pyjamas, filme online subtitrat în Română

The Boy in the Striped Pyjamas 2008 (Băiatul în pijamale vărgate), film online DVDRip, subtitrat în Română

Desfăşurarea filmului are loc în Berlin, Germania Nazistă, în timpul Holocaustului, acolo unde un băieţel pe nune Bruno (Asa Butterfield) este arătat jucându-se împreună cu trei prieteni de-ai lui. Când ajunge acasă, el află că tatăl lui, Ralf (David Thewlis) a fost promovat drept Comandant SS-Obersturmbannführer. După o petrecere dată în cinstea promovării lui Ralf, Bruno, tatăl şi mama lui, Elsa (Vera Farmiga), împreună cu sora lui mai mică, Gretel (Amber Beattie), se mută într-un alt oraş din Germania. Lui Bruno îi displace noua casă deoarece nu are pe nimeni cu cine să se joace şi sunt foarte puţine locuri de explorat. De asemenea, lui i se interzice să se joace în grădina din spatele casei.

Bruno şi Gretel primesc un profesor privat, Herr Liszt (Jim Norton), care le impune o agendă de antisemitism şi propagandă naţionalistă. Gretel devine o fanatică susţinătoare celui de-al Treilea Reich, decorându-şi dormitorul cu postere ale propagandei Naziste, spre confuzia lui Bruno. El rămâne sceptic în privinţa propagandei Naziste, deoarece toţi evreii pe care-i cunoaşte el, inclusiv servitorul familiei sale Pavel (David Hayman), nu sunt aşa cum îi descrie Liszt. Într-o zi, Bruno trece peste interdicţiile părinţilor lui şi se furişează în grădină.

Explorând pe acolo, el ajunge la un lagăr de concentrare despre care Bruno crede că e o fermă şi se împrieteneşte cu un băiat de vârsta lui pe nume Shmuel (Jack Scanlon) care locuieşte de cealaltă parte a unui gard acoperit cu sârmă ghimpată. Shmuel, Pavel şi toţi ceilalţi prizonieri poartă uniforme cu dungi verticale despre care Bruno crede că sunt pijamale. Bruno se vede cu Shmuel în fiecare zi, strecurându-i mâncare şi jucându-se diverse jocuri. El află despre Shmuel că e evreu şi că a fost adus acolo împreună cu tatăl său. Într-o zi, Elsa descoperă a devărata faţă a lui Ralf şi se ceartă puternic cu el.

Urmăreşte online filmul The Boy in the Striped Pyjamas 2008 (Băiatul în pijamale vărgate), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

19 responses to “The Boy in the Striped Pyjamas, filme online subtitrat în Română”

 1. sorina says:

  Superb filmul

 2. GB says:

  Un film cu un puternic mesaj emotional al carui final m-a atins pana la lacrimi…

 3. lili says:

  foarte bun ,finalul pra trist

 4. Cristian says:

  un film extraordinar care m-a impresionat!Il recomand.

 5. catalin says:

  dureros film nota 10

 6. trist says:

  este frumos filmul,dar prea trist…

 7. Florinel says:

  Dureros!

 8. Teodora says:

  acest film m-a emotionat foarte tare… nota 10+ un film extraordinar si foarte grozav ..

 9. mihai says:

  super.iti rupe inima.am un baietel exact ca ei…

 10. Valentin says:

  Bun filmul. Din pacate nu este decat o mica parte din ce a oferit “bravul” popor german.

 11. alice says:

  Dureros de frumos acest film.Nota 10!

 12. Simi says:

  NU pot sa-l vad si imi apar fel de fel de ”minuni”

 13. zzzz says:

  video is not available :(((

 14. Victor says:

  Un film foarte frumos dar si foarte trist.Recomand cu placere filmul pentru a ne aduce aminte de maretia Germaniei! Heintz Hitler nota 10

 15. elilu says:

  Ce pacat ca nu mai poate fi vizionat!!

 16. elilu says:

  Astazi a functionat Server 3. Filmul este o farama de viata de o tristete infinita, plina de nedreptate, ura, frica, salbaticie…. Un film bun.

 17. Silviu says:

  Super il recomand nota 10 cu plus.Extraordinar

Spune-ne parerea ta despre acest film