The Bronze 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Bronze 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Bronze 2015, film online HD subtitrat în Română

Fosta gimnastă medaliată cu bronz Hope Annabelle Greggory (Melissa Rauch) a trăit de pe urma celebrităţii sale în oraşul natal Amherst, Ohio, chiar dacă acum duce o viaţă relativ banală, departe de sportul care a făcut-o faimoasă. În momentul în care fosta ei antrenoare Pavleck (Christine Abrahamsen) se sinucide, ea primeşte o scrisoare în care se spune că dacă o poate ajuta pe cea mai bună elevă a lui Pavleck să ajungă la Olimpiada din Toronto, va primi suma de 500 de mii de dolari.

Tânăra gimnastă este o fată extrem de talentată pe nume Maggie Townsend (Haley Lu Richardson), însă Hope are sentimente contradictorii. Pe de-o parte, şi-ar dori să pună mâna pe această avere, însă pe de altă parte, nu vrea ca Maggie să-i depăşească performanţele şi, astfel, să-i umbrească succesul. Maggie încearcă apoi să pună la cale un plan prin care să primească suma respectivă, dar, în acelaşi timp, s-o saboteze pe Maggie pentru a nu îi depăşi performanţele.

La început, ea îi creează un regim alimentar opus faţă de cum ar trebui să arate unul pentru un sportiv de performanţă, iar prestaţia ei este atât de slabă încât arogantul medaliat cu aur la Olimpiadă, Lance Tucker (Sebastian Stan), care-i poartă pică lui Hope pentru celebritatea de care se bucură în ciuda faptului că a obţinut o medalie mai puţin valoroasă decât a lui, ameninţă să-i ia locul în funcţia de antrenor al lui Maggie. Aflând că dacă nu continuă cu Maggie şi nu-şi atinge scopul de-a ajunge la Olimpiadă va pierde banii, Hope nu are de ales decât să facă totul pentru a o aduce pe Maggie în cea mai bună formă sportivă cu putinţă.

Urmăreşte online filmul The Bronze 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online