The Butterfly Effect 3: Revelations, film online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Butterfly Effect 3: Revelations 2009 (Zbor de fluture 3: Revelaţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Butterfly Effect 3: Revelations 2009 (Zbor de fluture 3: Revelaţii), film online subtitrat în Română

Sam Reide (Chris Carmack) este martorul uciderii unei femei, iar apoi se trezeşte într-o cadă plină cu gheaţă, semnele sale vitale fiind monitorizate de sora lui, Jenna (Rachel Miner). Sam poate călători în timp în orice moment al vieţii sale, ocupând corpul din acel moment. El a ajutat poliţia locală să prindă criminali pretinzându-se medium. Într-o noapte, Elizabeth (Sarah Habel), sora iubitei lui Sam care a fost ucisă, vine la el acasă şi îi spune că bărbatul care se află pe punctul de-a fi executat pentru uciderea surorii ei, Lonnie Flennons (Richard Wilkinson), este nevinovat şi se oferă să-l plătească pentru a-l găsi pe adevăratul criminal.

Sam o refuză, dar totuşi merge să discute cu bărbatul care l-a învăţat tainele călătoriei în timp, Goldburg (Kevin Yon), care-i reaminteşte regulile de bază: nu trebuie să schimbe sub nicio formă propriul trecut şi nu trebuie să călătorească în timp fără ca trupul său să fie monitorizat de cineva. Până la urmă, Sam se răzgândeşte şi decide s-o ajute pe Elizabeth. Întâi încearcă să-l ajute pe Lonnie fără a apela la călătoria în timp, dar acesta refuză ajutorul considerându-l pe Sam vinovat. Frustrat, Sam se întoarce în anul 1998.

Mai întâi o întâlneşte pe Elizabeth aflată sub influenţa alcoolului şi îi spune să rămână în maşină. El se duce în dormitorul surorii lui Elizabeth, Rebecca (Mia Serafino), dar o găseseşte moartă deja. În timp ce el se afla acolo, Elizabeth este atacată din spate şi ucisă. Sam se întoarce în prezent şi realizează că nu mai are maşină, are un coleg de cameră pe nume Paco (Ulysses Hernandez), nu mai lucrează pentru poliţie şi este suspectat pentru uciderea Rebeccăi. În acest nou prezent, Lonnie este un avocat aflat în scaun cu rotile. Continuând cu aceste călătorii în timp, viaţa lui este dată şi mai mult peste cap, astfel că nu mai ştie care este prezentul adevărat şi care cel „alterat”.

Urmăreşte online filmul The Butterfly Effect 3: Revelations 2009 (Zbor de fluture 3: Revelaţii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “The Butterfly Effect 3: Revelations, film online subtitrat în Română”

  1. laura says:

    bun film

  2. solange says:

    de ce nu mai merg serverele ?

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online