The Call, film online subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul The Call 2013 (Apelul telefonic), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Call 2013 (Apel de urgenţă), film online subtitrat în Română

Jordan Turner este o operatoare la serviciul de urgenţe care primeşte un apel de la Leah Templeton, o adolescentă a cărei casă a fost atacată de un criminal în serie. Indicaţiile inteligente ale lui Jordan o ajută pe Jeah să fugă din casă şi să scape temporar de criminal, dar când conexiunea se întrerupe brusc, Jordan o sună înapoi pe Leah, însă acest lucru îi va fi fatal adolescentei, pentru că soneria telefonului o dă de gol şi criminalul îi descoperă ascunzătoarea. Câteva zile mai târziu, Leah este găsită moartă. Jordan îi spune prietenului ei, ofiţerul de poliţie Paul Philips, că acel eveniment a afectat-o enorm de mult şi că nu mai poate prelua apeluri.

Şase luni după eveniment, Jordan este instructoare de operatori de urgenţă. În acest timp, acelaşi criminal răpeşte o altă adolescentă, Casey Welson, din parcarea unul mall. Brooke, o operatoare începătoare, preia apelul şi este clar că nu îi poate face faţă aşa că Jordan intervine şi discută ea. Deoarece Casey foloseşte un telefon de unică folosinţă, n-o pot localiza cu exactitate prin intermediul GPS-ului. De această dată, însă, Jordan este hotărâtă să nu mai lase o altă viaţă să fie curmată de criminalul feroce şi să lupte din toate puterile pentru a o salva pe fată, dar ce poate face un simplu operator pentru a împiedica un criminal să-şi ucidă victima?

Urmăreşte online filmul The Call 2013 (Apel de Urgenţă), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului este cea mai bună posibilă!

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “The Call, film online subtitrat în Română”

 1. alex says:

  se vede foarte PROST!!!

 2. AngelTudor says:

  EXTRAORDINAR DE BUN FILMUL NOTA 10 +

 3. da says:

  se vede prost

 4. alina says:

  Superbbb de mult nu am mai vzt un film asa sa ma tine in suspans pâna la sf . Nota 20+

 5. Ceci says:

  este un film super de nota 10+

 6. Angelo says:

  Foarte bun filmul, filmari combinate de mare finete, mai ales cele din porbagajul masinii, pe ansablu un film foarte bine facut.
  Nota 10

 7. duda says:

  Super deci am stat in suspans tot filmu tot .

 8. Gaby says:

  Este tare 10+++

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...