The Call, film online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul The Call 2013 (Apelul telefonic), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Call 2013 (Apel de urgenţă), film online subtitrat în Română

Jordan Turner este o operatoare la serviciul de urgenţe care primeşte un apel de la Leah Templeton, o adolescentă a cărei casă a fost atacată de un criminal în serie. Indicaţiile inteligente ale lui Jordan o ajută pe Jeah să fugă din casă şi să scape temporar de criminal, dar când conexiunea se întrerupe brusc, Jordan o sună înapoi pe Leah, însă acest lucru îi va fi fatal adolescentei, pentru că soneria telefonului o dă de gol şi criminalul îi descoperă ascunzătoarea. Câteva zile mai târziu, Leah este găsită moartă. Jordan îi spune prietenului ei, ofiţerul de poliţie Paul Philips, că acel eveniment a afectat-o enorm de mult şi că nu mai poate prelua apeluri.

Şase luni după eveniment, Jordan este instructoare de operatori de urgenţă. În acest timp, acelaşi criminal răpeşte o altă adolescentă, Casey Welson, din parcarea unul mall. Brooke, o operatoare începătoare, preia apelul şi este clar că nu îi poate face faţă aşa că Jordan intervine şi discută ea. Deoarece Casey foloseşte un telefon de unică folosinţă, n-o pot localiza cu exactitate prin intermediul GPS-ului. De această dată, însă, Jordan este hotărâtă să nu mai lase o altă viaţă să fie curmată de criminalul feroce şi să lupte din toate puterile pentru a o salva pe fată, dar ce poate face un simplu operator pentru a împiedica un criminal să-şi ucidă victima?

Urmăreşte online filmul The Call 2013 (Apel de Urgenţă), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului este cea mai bună posibilă!

SERVER 2

SERVER 3


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “The Call, film online subtitrat în Română”

 1. alex says:

  se vede foarte PROST!!!

 2. AngelTudor says:

  EXTRAORDINAR DE BUN FILMUL NOTA 10 +

 3. da says:

  se vede prost

 4. alina says:

  Superbbb de mult nu am mai vzt un film asa sa ma tine in suspans pâna la sf . Nota 20+

 5. Ceci says:

  este un film super de nota 10+

 6. Angelo says:

  Foarte bun filmul, filmari combinate de mare finete, mai ales cele din porbagajul masinii, pe ansablu un film foarte bine facut.
  Nota 10

 7. duda says:

  Super deci am stat in suspans tot filmu tot .

 8. Gaby says:

  Este tare 10+++

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online