The Childhood of a Leader 2015, filme online subtitrat în Română

The Childhood of a Leader 2015, filme online subtitrat în Română

The Childhood of a Leader 2015 (Copilăria unui lider), film online HD, subtitrat în Română

Filmul îşi desfăşoară evenimentele în perioada în care Primul Război Mondial tocmai se încheiase şi se punea la cale Tratatul de la Versailles, deşi încă erau condiţiile ca un nou război să se producă în viitorul deloc îndepărtat. Într-un sat liniştit din Franţa anului 1918, copii în costume de sărbătoare se pregătesc pentru Crăciun. Printre ei se află şi un băieţel care curând iese din mulţime şi, pentru motive aparent neînţelese, începe să arunce cu pietre în ceilalţi.

Acest băieţel aparţine familiei unui diplomat american aflat în Franţa pentru a purta negocierile referitoare la tratatul de după încheierea războiului, negocieri care au debutat în ianuarie, 1919. Bărbatul este căsătorit cu o femeie cu origini germane care îşi asumă responsabilitatea pedepsirii copilului şi tragerea la răspundere pentru acţiunile sale reprobabile. Identitatea băiatului este oarecum învăluită în mister. Chiar dacă puştiul pare foarte încăpăţânat şi pus pe fapte rele, el nu este mult mai tulburat sau distructiv precum ceilalţi copii care provin din familii cu statut social înalt.

Cu toate acestea, importanţa pe care o va avea acest băiat în viitor este una semnificativă şi concepţiile despre viaţă sau oameni pe care le va deprinde din frageda copilărie se vor reflecta într-un mod violent atunci când acesta creşte şi începe să-şi dezvolte gândurile malefice. Acesta va dezvolta un ego terifiant şi concepţiile sale fasciste îl vor transforma într-un lider de temut. Tatăl său discută cu un vizitator despre politică şi despre felul în care comportamentul băiatului va cauza probleme în viitor.

Urmăreşte online filmul The Childhood of a Leader 2015 (Copilăria unui lider), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “The Childhood of a Leader 2015, filme online subtitrat în Română”

 1. rozy says:

  o mare porcarie

 2. daniela says:

  bre adminule da numai porcarii si ieftineli pui pe chat .. ?? :))

 3. Catalina says:

  Am rezistat cam jumate din film, dupa care…
  Las’ ca-i bun si un film ca asta,altfel nu am sti cum sa deosebim filmele bune de alea proaste! :))

 4. pepy says:

  Un film interesant. Nu stiu despre care lider politic este vorba,dar intradevar totul porneste din copilarie care te marcheaza pt tot restul vietii.

Spune-ne parerea ta despre acest film