The Devil Wears Prada, film online subtitrat în Română

The Devil Wears Prada, film online subtitrat în Română

The Devil Wears Prada 2006 (Diavolul se îmbracă de la Prada), film online DVDRip, subtitrat în Română

Andrea „Andy” Sachs (Anne Hathaway) este o jurnalistă aspirantă, proaspăt absolventă a Universităţii Northwestern. Deşi ridiculizează superficialitatea din industria modei, ea primeşte şansa pentru care „un milion de fete ar ucide”: asistenta personală a Mirandei Priestly (Meryl Streep), editorul şef al revistei de modă Runaway. La început, Andy nu se integrează foarte bine în peisajul colegelor sale de muncă obsedate de modă şi bârfe, neînţelegându-se cu ele şi, mai ales, cu asistenta principală a Mirandei, Emily Charlton (Emily Blunt). Totuşi, cu ajutorul directorului de artă, Nigel (Stanley Tucci), ea începe treptat să-şi înveţe responsabilităţile şi să se îmbrace tot mai stilat.

Ea face cunoştinţă şi cu atrăgătorul tânăr scriitor Christian Thompson (Simon Baker), care se oferă s-o ajute în carieră. Pe măsură ce se află tot mai mult timp la cheremul Mirandei, încep să apară probleme în relaţia cu prietenii din facultate şi cu iubitul ei, Nate (Adrian Grenier), un bucătar ce încearcă să avanseze în carieră. Miranda este impresionată de Andy şi îi permite să fie cea care duce preţioasa „carte”, o copie a ediţiei actuale, acasă la ea. Ea primeşte instrucţiuni de la Emily despre unde să lase lucrurile şi i se spune să nu discute cu nimeni din casă.

Când ajunge acasă la Miranda, Andy realizează că instrucţiunile primite de la Emily sunt vagi şi nu este sigură ce trebuie să facă exact. Ea este „ajutată” de gemenele Mirandei care o mint că poate lăsa cartea la capătul scărilor şi că Emily a făcut acest lucru de multe ori. La capătul scărilor, Andy o întrerupe pe Miranda când se certa cu soţul ei şi este îngrozită. Ea lasă cartea şi fuge din casă. A doua zi, Miranda îi spune că vrea noua carte nepublicată cu Harry Potter pentru fetele ei şi dacă nu va reuşi să facă asta, va fi concediată.

Urmărește online filmul The Devil Wears Prada 2006 (Diavolul se îmbracă de la Prada), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “The Devil Wears Prada, film online subtitrat în Română”

 1. stella says:

  l-am vazut mai demult,e fain (mai ales pantofii ,ITALIA per sempre,pt fete),dragutzel

 2. Mircea says:

  stergeti filmul asta de la capitolul comedie.nu am ras deloc.este un film pentru fete si deloc amuzant.nu am nimic cu filmul.e frumos dar nu e comedie

 3. Cristina says:

  Foarte bun filmul. Relaxant.

 4. marco says:

  un film foarte frumos…

 5. Mary says:

  Subtitrarea e cu mult inainte de a vorbi personajul, pacat de film

 6. Meryem says:

  De ce publicati un film a carui subtitrare mu corespunde cu dialogul propriu-zis…..rusine acestui site

 7. Luci says:

  Bun filmul.

 8. marius says:

  incercati sa nu mai puneti pe servere care nu agreeaza adblock! sa putem vedea si noi astia care il folosim,satui fiind de publicitatile online!

 9. Viorica says:

  as vrea sa vad Diavolul se imbraca la Prada – nu merge acum. Multumesc

Spune-ne parerea ta despre acest film