The Emoji Movie (2017), filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul The Emoji Movie - Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Emoji Movie – Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților 2017, film online HD subtitrat în Română

Gene este un emoticon care locuieşte în Textopolis – un oraş digital aflat în interiorul telefonului deţinut de un anume Alex. El este fiul celor două emoticoane „meh” pe nume Mel şi Mary, însă Gene este capabil de-a folosi multiple expresii în ciuda educaţiei primite de la părinţii săi. Aceştia sunt ezitanţi în a-i permite să plece la muncă, dar Gene insistă că este capabil de-a face lucruri bune şi utile. Când primeşte un mesaj de la o fată pe care o iubeşte, Addie, Alex hotărăşte să-i trimită acesteia un emoticon.

În momentul în care Alex îl selectează pe Gene, acesta se panichează, face o expresie confuză şi strică întregul centru de mesaje. Gene este chemat la raport de către Smiler, un emoticon zâmbăreţ şi lidera centrului de mesaje, iar aceasta concluzionează că Gene reprezintă o „eroare” şi, drept consecinţă, trebuie să fie şters. Gene este urmărit apoi de către boţi, dar el e salvat de Hi-5, un emoticon cândva popular care şi-a pierdut faima din cauza faptului că n-a mai fost folosit.

El îi spune lui Gene că problema lui poate să fie rezolvată dacă vor găsi un hacker aşa că Hi-5 îl însoţeşte pe acesta şi încearcă să-l ajute să-şi recapete faima. Smiler trimite mai mulţi boţi pentru a-l căuta pe Gene atunci când află că acesta a plecat din Textopolis şi acţiunile sale l-au făcut pe Alex să creadă că telefonul său este stricat şi trebuie reparat. Gene şi Hi-5 se duc la o aplicaţie pirat unde se întâlnesc cu emoticonul „evadat din puşcărie” care doreşte să ajungă în Dropbox şi a putea locui în Cloud.

Urmăreşte online filmul The Emoji Movie – Emoji Filmul. Aventura zâmbăreților 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “The Emoji Movie (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

 1. Mihaela says:

  Nu cred ca mai exista vreun pic de respect pentru copii.
  Daca la un film de desene animate se afiseaza “cu nonsalanta” video cu continut sexual explicit, inseamna ca e ceva in neregula.
  Este revoltator.
  A fost si ultima data cand am accesat acest site.
  Ma dezgusta.

  • Julia says:

   Corect, nu mai exista respect pentru copii. Cati copii ai ucis (avortat) pana acum?

  • Stacone says:

   Ce treaba are site-ul cu filmu si invers, pornografia exista oriunde de secole. mai ales in desene. so chill and watch movie !!
   Bun film :)

 2. Alin Dinu says:

  Foarte bun ,filmul! Merita ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online