The Fate of the Furious 2017, filme online subtitrat în Română

The Fate of the Furious 2017, filme online subtitrat în Română

The Fate of the Furious / Fast & Furious 8 / Fast 8 2017 (Furios şi iute 8), film online subtitrat în Română

Dominic “Dom” Toretto (Vin Diesel) şi Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) se bucură de luna de miere pe care o petrec în Havana, acolo unde Dom este provocat la o cursă auto de un pilot local pe nume Fernando căruia vărul lui Dom îi este dator cu nişte bani. Dom se întrece cu Fernando şi cine pierde cursa va pierde şi maşina. Deşi câştigă cursa, Dom îl lasă pe Fernando să-şi păstreze maşina, câştigând respectul acestuia. În ziua următoare, Dom este abordat de o cyberteroristă cunoscută drept Cipher (Charlize Theron) care-l obligă să lucreze pentru ea.

La scurt timp după întâlnire, Dom şi echipa lui, compusă din Letty, Roman Pearce (Tyrese Gibson), Tej Parker (Chris ‘Ludacris’ Bridges) şi Ramsey (Nathalie Emmanuel), sunt recrutaţi de către agentul Serviciului de Securitate Diplomatică Luke Hobbs (Dwayne The Rock Johnson) pentru a-l ajuta să recupereze un dispozitiv EMP dintr-un avanpost militar din Berlin. În timpul misiunii, Dom îşi trădează echipa şi fură dispozitivul respectiv pentru a-l oferi lui Cipher, în timp ce Hobbs este arestat de poliţia germană şi trimis în aceeaşi închisoare de maximă securitate în care se află Deckard Shaw (Jason Statham).

Mai târziu, Deckard mărturisește faptul că și precedentele confruntări ale echipei au fost puse la cale de Cipher, ea fiind cea care l-a angajat pe fratele său, Owen Shaw, să fure dispozitivul Nightshade din Europa și a orchestrat tentativa de furt a God’s Eye, softul lui Ramsey. Echipa îi localizează apoi pe Dom și Cipher chiar la una dintre bazele lor atunci când aceștia se pregătesc să fure God’s Eye.

Urmăreşte online filmul The Fate of the Furious / Fast & Furious 8 / Fast 8 2017 (Furios şi iute 8), cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “The Fate of the Furious 2017, filme online subtitrat în Română”

 1. Valentin says:

  E nr.1 mondial toată seria (Fast and furios) și actori, și tot ce vreți voi,bravo vouă.

 2. paun emil marius says:

  nu merge ancerc de doua zile sa al vad si nu reusec astept de trei an sa vad filmu deci fa ceva

 3. Anonim says:

  Serverele acestea sunt filmate în cinema?…Cel cu rezoluția Bună când apare?

  • Anonim says:

   Dureaza cel putin cateva saptamani pana se va da pe internet o versiune a filmului cu o calitate decenta.
   Filmul e aparut foarte recent si e dat spre vizionare doar in cinema. (Trebuie sa isi scoata si ei banii pentru filmari)

 4. Raul Codresi says:

  Am ramas fara cuvinte la seria aceasta de Fast and Furious [1,2,3,4,5,6,7,8], sper sa continuie cu cel de-al 9 lea.

 5. raissa says:

  nota 10

 6. Tavi says:

  Foarte frumos filmul..dar fără Paul Walker nu e la fel..😕😓

Spune-ne parerea ta despre acest film