The Founder – Fondatorul 2016, filme online subtitrat în Română

The Founder – Fondatorul 2016, filme online subtitrat în Română

The Founder – Fondatorul 2016, film online HD, subtitrat în Română

Ray Kroc (Michael Keaton) este un agent de vânzări în anul 1954. Deşi are o soţie care-l susţine, Ethel (Laura Dern), şi a adunat suficient de mulţi bani ca să ducă o viaţă simplă şi liniştită, el îşi doreşte ceva mai mult de atât. Când află că un mic restaurant comandă un număr neobişnuit de mare de aparate de milkshake-uri, Ray hotărăşte să meargă în „inspecţie”. Ceea ce descoperă el este McDonald’s – un restaurant foarte popular cu servicii rapide, mâncare de bună calitate şi o clientelă formată din familii.

Ray se întâlneşte apoi cu cei doi patroni ai restaurantului, doi fraţi pe nume Maurice “Mac” McDonald (John Carroll Lynch) şi Richard “Dick” McDonald (Nick Offerman). Aceştia îi face lui Ray un tur al bucătăriei şi acesta este uimit de puternica etică a muncii din partea angajaţilor. Dick îi explică faptul că piesa de rezistenţă a restaurantului lor o reprezintă mâncarea de bună calitate şi servirea foarte rapidă a acesteia.

În ziua următoare, Ray le sugerează celor doi fraţi să formeze o franciză a restaurantului şi descoperă că aceştia au mai încercat lucrul ăsta în trecut, însă lipsa de implicare a patronilor a dus la eşec. Ray insistă asupra acestui lucru şi în cele din urmă reuşeşte să îi convingă pe fraţi să îi permită să se ocupe de franciză, însă aceştia vin cu condiţia de-a semna un contract prin care orice schimbare să necesite întâi aprobare din partea lor. La început, Ray încearcă să atragă oameni bogaţi care să susţină franciza, dar se loveşte de acelaşi management defectuos ca şi prima tentativă a fraţilor.

Urmăreşte online filmul The Founder – Fondatorul 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “The Founder – Fondatorul 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. iMonica says:

  e fara sonor….

 2. dani says:

  un film in care vedem ce inseamna american dream si de ce oportunitatile devin realitate mult mai repede in america.istoria Mc Donalds asa cum nu o stiam.

 3. cristian says:

  Un mare escroc. Mi sa facut sila. Oameni care nu trebuie numiti oameni .Calca pe cadavre numai sa le fie lor bine.Filmul nu trebuia numit Fondatorul ci Hotul de indentitate.Pana la urma a luat ceva cu el?Nimic.Ii dau eu de aici: tot cacatul care se face din mancarea de la restaurantele Mc Donalds sa fie in sufletul lui.Iar cei care il ia ca exemplu la fiecare masa sa aiba parte numai de 1/100 din cacat

 4. Ioana says:

  Dezgustător, la fel ca mâncarea lor.

 5. gogu says:

  Film interesant…dar cum sa va zic……

 6. MIRANDA says:

  excelent filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film