The Girl with All the Gifts 2016, filme online subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), film online HD, subtitrat în Română

În viitorul apropiat, omenirea a fost devastată de o boală misterioasă. Cei infectaţi sunt deposedaţi de liberul arbitru şi transformaţi în nişte zombii în căutare de carne crudă, denumiţi drept „înfometaţii”. Singura speranţă a omenirii o reprezintă un grup restrâns de copii hibrid care sunt şi ei avizi de carne crudă, dar au totuşi capacitatea de-a gândi sau simţi. Copiii merg la o şcoală aflată într-o bază militară unde sunt supuşi unor experimente conduse de Dr. Caroline Caldwell (Glenn Close).

Copiii sunt trataţi ca nişte fiinţe umane, spre nemulţumirea sergentului Eddie Parks (Paddy Considine), chiar dacă toţi sunt ţinuţi imobilizaţi în scaune cu rotile. Helen Justineau (Gemma Arterton) este responsabilă cu educarea şi studierea copiilor. Helen îi tratează pe copii cu corectitudine şi se ataşează în mod special de o fetiţă excepţională pe nume Melanie (Sennia Nanua) deoarece aceasta prezintă un IQ de geniu şi cu care creează o legătură specială. După ce Melanie citeşte o poveste scrisă de ea, despre o fetiţă care salvează o femeie din ghearele unui monstru, Helen este copleşită de emoţii, fiind clar că povestea e inspirată din sentimentele fetei faţă de ea.

Sergentul Parks dă buzna peste ei şi o îndepărtează violent pe Helen; el scuipă apoi pe mâna sa şi o ţine sub nasul unuia dintre copii, declaşând un răspuns violent şi animalic din partea acestuia care se răspândeşte apoi printre toţi ceilalţi copii, cu excepţia lui Melanie care se străduieşte să se abţină datorită afecţiunii pe care o are Helen faţă de ea. Dr. Caldwell caută un leac pentru această boală, făcând exerimente pe copii.

Urmăreşte online filmul The Girl with All the Gifts 2016 (Fata cu toate darurile), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “The Girl with All the Gifts 2016, filme online subtitrat în Română”

  1. Issa says:

    Super … mie una mi-a placut !Nu m-am plictisit ,m-am uitat cu interes si atentie (y)

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online