The Golden Bowl – Cupa de Aur, filme online subtitrat în Română

The Golden Bowl – Cupa de Aur, filme online subtitrat în Română

The Golden Bowl – Cupa de Aur 2000, film online HD subtitrat în Română

Demnul şi îmovăratul Prince Amerigo (Jeremy Northam), un prinţ Roman, se logodeşte cu o femeie din înalta societate americană pe nume Maggie Verver (Kate Beckinsale). Cei doi au fost prezentaţi unul altuia de către Fanny Assingham (Anjelica Huston), o prietenă comună de-a lor. Maggie are o relaţie foarte strânsă cu tatăl ei milionar, Adam (Nick Nolte), care a rămas văduv şi acum locuieşte în Londra. El intenţionează să finanţeze construcţia unui muzeu în America pentru a găzdui colecţia sa nepreţuită de artă şi antichităţi.

Înainte de logodna lor, şi fără ştiinţa logodnicei sale, Amerigo a avut o aventură scurtă, dar pasională, cu o bună prietenă de-a lui Maggie pe nume Charlotte Stant (Uma Thurman). Cei doi s-au despărţit din cauza faptului că niciunul dintre ei n-aveau niciun ban, însă Charlotte încă îl iubeşte. Când Charlotte ajunge în Londra pentru a participa la nunta lor, Amerigo o ia şi o duce la un anticar pentru a căuta un cadou de nuntă.

Câţiva ani mai târziu, timp în care Maggie şi Amerigo fac un băieţel, Charlotte se întoarce în Anglia pentru a-şi vizita familia, însă ajunge să rămână împreună cu Adam atunci când cuplul hotărăşte să plece în Italia în ultima clipă. Adam se îndrăgosteşte de Charlotte şi o cere de soţie, spre încântarea lui Maggie, care şi-a dorit foarte tare ca tatăl ei să-şi găsească pe cineva care să-i alunge singurătatea. După căsătorie, viaţa celor două cupluri se blochează oarecum. Deşi Maggie şi Adam petrec foarte mult timp împreună, partenerii lor se îndepărtează încet-încet de ei.

Urmăreşte online filmul The Golden Bowl – Cupa de Aur 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film