The Great Gatsby, film online subtitrat în Română

The Great Gatsby, film online subtitrat în Română

The Great Gatsby 2013 (Marele Gatsby), film online subtitrat în Română

Nick Carraway, absolvent al Univeristăţii Yale şi veteran al Primului Război Mondial, trece printr-o depresie şi se află într-un centru de recuperare pentru alcoolici. El vorbeşte despre un bărbat pe nume Gatsby, descriindu-l ca fiind cel mai optimist om pe care l-a întâlnit vreodată. În timp ce se chinuie să articuleze ceea ce gândeşte, doctorul său îi sugerează că ar fi mai bine să scrie decât să vorbească, din moment ce scrisul îi aduce consolare. În vara anului 1922, Nick se mută din vestul Americii în New York şi îşi găseşte de lucru ca vânzător. Închiriază o căsuţă în satul (ficţional) West Egg, Long Island, alături pensiunea luxoasă a lui Jay Gatsby, un magnat misterios care ţine nenumărate petreceri extravagante acolo.

Nick străbate întregul East Egg pentru a lua cina cu verişoara sa, Daisy Buchanan şi soţul acesteia, Tom, o cunoştinţă din liceu de-a lui Nick. Cei doi îi fac cunoştinţă cu Jordan Baker, o tânără jucătoare de golf atrăgătoare şi cinică alături de care Daisy doreşte să-l cupleze pe Nick. Jordan îi spune lui Nick că Tom are o amantă ce locuieşte în „valea cenuşei”, un loc în care se aruncă gunoaiele amplasat între West Egg şi New York. Nu la mult timp de când află acest lucru, Nick şi Tom călătoresc în valea cenuşei şi opresc la un garaj deţinut de George Wilson şi soţia lui, Myrtle (amanta lui Tom despre care i-a spus Jordan) şi mai apoi merg la o petrecere care se dovedeşte a fi una foarte vulgară.

Pe măsură ce vara trece, Nick primeşte o invitaţie la una dintre petrecerile lui Gatsby. Când ajunge acolo, află că niciunul dintre invitaţi nu îl cunoaşte pe Gatsby în persoana, deşi sunt cu sutele acolo, şi fiecare au dezvoltat propria teorie asupra a cine este în realitate. Nick o găseşte pe Jordan acolo şi cei doi îl văd pe Gatsby, care este surprinzător de tânăr. Gatsby pare să-l placă pe Nick şi cei doi devin prieteni. Prietenia lor se dezvoltă, iar Gatsby îl ia pe Nick la o cină alături de misteriosul său prieten Meyer Wolfsheim. Prin intemediul lui Jordan, Nick află că Gatsby a avut o relaţie amoroasă cu Daisy în 1917, iar el încă este îndrăgostit nebuneşte de ea.

Urmăreşte online filmul The Great Gatsby 2013 (Marele Gatsby), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

23 responses to “The Great Gatsby, film online subtitrat în Română”

 1. Bubu says:

  Impresionant!

 2. marian says:

  foarte bun

 3. LILIANA says:

  EXTRAORDIONAR DE BUN ,

 4. Isabela says:

  Mult mai slab decat originalul… Robert Redford are mult mai mult talent si carisma.
  Un film cu multa forma dar fara continut.

 5. barsan says:

  DECI SUNT DUPA 2 MIN DE VIZIONARE CHIAR DACA E CU ALTA DISTRIBUTIE L-AM VAZUT CAND ERAM MULT MAI TANARA SI MULTE AMANUNTE NU LE INTELEGEAM ATUNCI PROBABIL GANDEAM SI EU CA GATSBY CA TOTUL E POSIBIL ASA CUM HOTARAM NOI MULTUMESC DIN SUFLET SUNT TRISTA PT MOMENT DAR REALIZEZ CA OAMENII DE LANGA NOI NU SUNT TOTDEAUNA ASA CUM II VEDEM SAU DORIM SA-I VEDEM E DUREROS CA DE MULTE ORI NU CUNOASTEM BINE NICI PE CEI MAI APROPIATI SAU POATE CHIAR CARE FAC PARTE DIN FAMILIE MULTUMESC CELOR CARE NE AJUTA SA VEDEM FILME MARI SI INEGALABILERECPECT

 6. jon says:

  nimic nu poate fi mai dureros decat dragostea …acesta e continutul !la fel si Hristos a venit “a petrecut” a aratat tot ce a fost cu putinta pt. niste “petrecareti” care niciodata nu au inteles continutul.dar a suferit chiar moarte ,ca om, ca si “petrecaretii ” sa renasca . dar lumina nu se va stinge niciodata de intunericul nerecunostintei.felicitari pt. un film cu adevarat potrivit pt.noi toti

 7. mari says:

  mhhh…frumos…patrunzator…pacat….de final dar ma asteptam …

 8. kosty says:

  exceptional film ….:D ,un film care ne oglindeste viata de zi ci zi ne arata cine suntem cu adevarat de fapt noi oameni cautam lucri de suprafata 🙁

 9. Edy says:

  Mie mi se pare chiar mai bun decât primul, parcă s-a autodepășit Di Caprio!
  E greu să ”te faci că iubești” sau ”să te faci că suferi” pentru un suflet…asta este decât umila mea părere, este mai marcant decât cel cu Robert R.

 10. Edy says:

  Upss reglați-vă convertorul gom-ul pe europa-centrală la configurație>subtitle>europa centrală, pentru că nu vă ia ”ș”-ul și ”ț”-ul.
  Baftă în continuare sunt A.P.! 🙂

 11. dewda says:

  => sfarsitul tipic american …deci prost!

 12. serios? says:

  Sfarsit tipic american? serios? cate filme americane ai vazut in viata ta? inseamna ca nu ai inteles nimic din filmul acesta si ti-ai irosit 2 ore din viata degeaba.

 13. Iuliadelina says:

  Foarte bun…10

 14. Filipciuc Claudiu says:

  Si inca odata Leonardo Di Caprio ne uimeste !
  Un film fara cuvinte .
  Trebuie vizionat cu atentie la detalii si pana la sfarsit daca doriti sa il intelegeti .

 15. cristi says:

  Magnific FILM.
  Genial Film.
  De Colectie.

 16. ana4 says:

  o fi frumos , dar nu avem la ce sa ne uitam …

 17. ruxi says:

  Mi-ar fi placut sa vad filmul! Dar nu mai e!!

 18. Ruxi says:

  Multumesc! Apreciez promptitudinea, acum e filmul, dar nu se poate viziona….

 19. Ruxi says:

  Si dupa ce se incarca, peste iconita cu sageata pentru play este o linie diagonala. 🙁

Spune-ne parerea ta despre acest film