The Hangover Part III, film online subtitrat în Română

The Hangover Part III, film online subtitrat în Română

The Hangover Part III (Marea Mahmureală Partea a-III-a), film online subtitrat în Română

Cea mai tare comedie a ultimilor ani, din păcate îşi trăieşte ultimul moment de glorie. Partea a treia din „The Hangover” (Marea Mahmureală) se doreşte a fi un final epic pentru cea mai bună trilogie de comedie interzisă copiilor sub 15 ani. De această dată nu se mai căsătoreşte nimeni şi nu mai există nicio petrecere a burlacilor, nicio mahmureală de după, aşa că, teoretic, nu are ce să se mai întâmple rău, numai că practica ne va demonstra contrariul, pentru că Alan, Phil, Stu şi Doug sunt un adevărat magnet de belele. Cu un buget de 100 de milioane de dolari, The Hangover Part III cu siguranţă va cuceri box office-urile din lumea-ntreagă.

După ce a fost arestat în Bangkok, Leslie Chow a fost băgat la închisoare şi, folosindu-se de o revoltă a deţinuţilor, reuşeşte sa evadeze. Alan a cumpărat o girafă pe care a decapitat-o când a trecut pe sub un pod nu suficient de înalt cât să treacă pe acolo în siguranţă. Tatăl lui se înfurie foarte tare pentru că Alan nu-şi asumă greşeala şi suferă un atac de cord şi moare. După înmormântare, Phil, Doug şi Stu îl conving pe Alan să meargă la un centru de reabilitare, dar doar dacă „haita” va veni cu el. În timp ce se îndreptau cu maşina acolo, Marshall îi tamponează şi îi scoate de pe drum. El le spune că Chow a furat de la el 21 de milioane de dolari în aur şi Alan era singurul care cu care comunica din închisoare, iar acum trebuie să-l găsească şi să-i aducă aurul înapoi.

Marshall şi „Doug-Cel-Negru” îl iau pe Doug drept garanţie şi le oferă celorlalţi un răgaz de trei zile pentru a-l găsi pe Chow. Alan are un email de la Chow în care-i spunea să se întâlnească în Tijuana, Mexic. Stu şi Phil încearcă să-l drogheze pe Chow, dar când acesta îşi dă seama sunt nevoiţi să recunoască faptul că lucrează pentru Marshall. Chow acceptă să ia aurul din subsolul vilei sale din Mexic pentru a-l înapoia, însă după ce pun mâna pe aur Chow îi păcăleşte din nou şi fuge cu tot aurul, care s-a dovedit a fi cealaltă parte a lui Marshall pe care n-o furase încă. După ce îl împuşcă pe „Doug-Cel-Negru”, Marshall le spune că dacă în următoarele două zile nu se întorc cu aurul său, îl va împuşca şi pe celălalt Doug.

Urmăreşte online filmul The Hangover Part III (Marea Mahmureală Partea a-III-a), cu subtitrare în Română. UPDATE!!! Calitatea video a filmului s-a îmbunătăţit considerabil!

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “The Hangover Part III, film online subtitrat în Română”

 1. dorian hopartean says:

  O porcarie de film.Au fortat pentru partea asta a 3 a si nu le-a iesit.Pacat de actori…

 2. alex says:

  dorian,cred ca nu sti ce este un film de comedie. filmul a fost superb, si app, o sa urmeze si partea a patra. dupa ce o vezi sa imi spui ce parere ai.

 3. mihai says:

  Nu cred ca va mai fi si a-4-a parte .totul s-a terminat aici din pacate. Oricum reusit filmul

 4. W. says:

  hilar si cu multe subintelesuri! mi-a placut.

 5. Cucu says:

  Fortat rau…. mult sub asteptari.

 6. alexia000 says:

  Filmul a fost peste asteptari! The hangover continua , veti vedea consecintele marmurelilor din trecut!

 7. rober says:

  de unde plm se opereste muzica asta enervanta

 8. adrian says:

  bun sfat…..mai cu detalii daca se poate( cum se opreste muzica )….mm de muzica enervanta nu ma mai uit pe site0ul asta la film dar macar sa stie cei ce vor dori

 9. Anonymous says:

  Nu ştiu despre ce muzică vorbiţi. La mine nu se aude nimic suspect. Eu mă refeream că poate are deschis ceva în PC şi i se aude muzica pe fundal, sau aveţi ceva gărgăuni prin calculator. Altceva nu ştiu ce ar putea fi, pe site nu există nicio muzică!

 10. mada says:

  dupa 98min. se opreste.pacat.

 11. Nu-ti spun says:

  am sa-l savurez si pe acesta in seara asta 🙂
  sper ca este cv de el :))

 12. Anca says:

  Ma gandesc ca o sa fie si 4 pt ca trebuie sa continue si in Thailanda, nu?

 13. a says:

  foarte bun!… pacat ca nu va fi o parte a 4-a 😀

 14. cinomeD says:

  “This video has been removed from public access. ” il poate pune cnv inapoi?

 15. cinomeD says:

  mc mult…

 16. razvan says:

  filmul nu este pe site, se poate repune?
  Multumesc!

Spune-ne parerea ta despre acest film