The Hunger Games: Catching Fire, filme online subtitrat în Română

The Hunger Games: Catching Fire, filme online subtitrat în Română

The Hunger Games: Catching Fire 2013 (Jocurile Foamei: Sfidarea), film online subtitrat în Română

După ce a câştigat cea de-a 74-a ediţie a jocului anual Hunger Games (Jocurile Foamei), Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) se întoarce acasă, în Districtul 12, alături de partenerul ei cu care a câştigat Jocurile, Peeta Mellark (Josh Hutcherson). La puţin timp după ce ajunge acasă, ei trebuie să pornească într-un „Tur al Victoriei” prin celelalte districte, lăsându-şi încă o dată prietenii şi familia în urmă. În ziua Turului Victoriei, Preşedintele Snow (Donald Sutherland) îl ameninţă pe cel mai bun prieten al lui Katniss, Gale Hawrhorne (Liam Hemsworth), supărat pentru că ea şi Peeta au încălcat regulile în ediţia trecută din Jocurile Foamei care le-a permis amândurora să iasă victorioşi.

În timpul turului, Katniss simte că se „coace” de-o rebeliune în districte, dar Capitolul încă se află la conducerea fermă a lucrurilor şi Snow se pregăteşte de cea de-a 75-a ediţie a jocului anual Hunger Games, cunoscut de această dată sub numele de Quarter Quell, un eveniment care are loc o dată la fiecare 25 de ani – o competiţie care poate schimba Panem-ul pentru totdeauna! În această ediţie aniversară, tributurile nu vor mai fi alese aleator din fiecare district ci se vor alege dintre câştigătorii ediţiilor precedente şi vor face ca acele jocuri să pară simple copilării.

Cum Peeta şi Katniss se poposesc din nou în arena de luptă (fiind singurii reprezentanţi ai Districtului 12 care au câştigat vreodată competiţia, exceptându-l pe Haymitch (Woody Harrelson) ), cei doi se află acum în ingrata situaţie de-a nu mai fi nevoiţi să lupte pentru supravieţuire cu alţi adolescenţi de vârsta lor care nu au treabă cu războiul ci sunt înconjuraţi de criminali experimentaţi şi periculoşi. Preşedintele Snow doreşte cu orice preţ eliminarea celor doi pentru a distruge orice rază de speranţă a cetăţenilor şi a înăbuşi din faşă scânteia rebeliunii ce se pregăteşte în districte. Katniss şi Peeta trebuie să facă tot posibilul să-şi învingă înc-odată adversarii şi să iasă iarăşi în faţă, aprinzând flăcările rebeliunii în Panem.

Urmărește online filmul The Hunger Games: Catching Fire 2013 (Jocurile Foamei: Sfidarea) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

25 responses to “The Hunger Games: Catching Fire, filme online subtitrat în Română”

 1. alen says:

  filmul se termina exact cand incepe actiunea… lupta finala, si totodata finalul filmului lipsesc… pacat, deoarece chiar si cu calitatea mai slaba datorata modului ‘cam’, reusisem sa intru in povestea filmului destul de bine… poate se remediaza problema.

 2. Titi says:

  nu-i fratele meu, nu-i deloc!

 3. Daniel says:

  O prostie imensa filmul acesta. Bine ca nu am fost la cinema sa il vad ca ma bateam cu pumnii in cap. Doar un idiot a putu crea o astfel de “capodopera”….Un simt al umorului absolut cretin, fara subiect, fara actiune. Cateva faze ce doresc sa atrneasca rasul dar nimic.

  • nick27 says:

   Daniele daca vedeai prima parte intelegeai acest film…aceasta este partea a doua..si apropo nu va mirati k filmul are acest final fiindca va aparea si partea a treia… filmul este de nota 10+ multumiim filme bune.net… Sfatul meu pentru cei care nu l-au vazut sa nu il piarda merita tot timpul din lume

 4. Aman says:

  Daniel filmul asta nu e o comedie prietene….tu sigur l-ai vazut?…sigur vorbim de acelasi film?…..filmul e slab intr-adevar dar nu e menit sa straneasca rasul copil tampit

 5. sfinx says:

  Un film ok.Prima parte a fost cu putzin mai bun!daniel baiatule,ce trebuie sa contzina un film ca sa satisfaca?
  daca vrei comedie intra la filme de comedie!daca vrei senzatii….incearca la xxx!presupun ca nu ai mai mult de 14 ani.

 6. Adrian mtr says:

  E interesant filmul, doar ca finalul e putin aiurea, cred ca o sa apara si partea a 3 a.

 7. Bianca says:

  Poftim? Fratilor,voi ati fost un pic atenti la film? E genial!

  Vreau sa spun ca regizorul nu a pus accentul pe actiune,deznodamant,situatii comice ce celelalte; aici e vorba de lumea in care traim transpusa intr-o maniera fictiva si dusa putin intr-o extrema dar totusi, lumea de astazi.E vorba de a deconspira actiunile celor ce le intreprind la nivel inalt si faptul ca noi ne lasam manipulati fara sa facem nimic. asta e adevaratul mesaj al filmului. daca nu l-ati inteles normal ca nu gasiti sensul. urmariti-l inca o data si inca o data si poate la un moment dat veti incepe sa intelegeti. Genial film oricum. Respectele mele regizorului!

 8. dana says:

  trebuie o contininuare ca sa aiba farmec acest film ………

 9. Alin says:

  Nu e filmul…

 10. Alex says:

  “Video removed from public access” 🙁

 11. Ela says:

  Multumesc pt film, foarte frumos…acum in asteptarea partii a treia.

 12. Paty says:

  Video removed from public access.
  again -_-“

 13. Ly says:

  A fos un film super. Bianca, ai dreptate in legatura cu mesajul! Unii chiar nu inteleg.

 14. Gheo din Deal says:

  Partea a doua mult mai buna decat prima! Geniala!

 15. Anonymous says:

  Nu are traducere in romana

 16. Vero says:

  Excelent film!!!!!merita!!!

 17. Diana R says:

  Bun film,trebuie vazuta partea-ntai inainte.Simpatici actorii,subiect interesant.Multumesc.

Spune-ne parerea ta despre acest film