The Iceman, film online subtitrat în Română

The Iceman, film online subtitrat în Română

The Iceman 2012 (Asasinul nemilos), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anii ’60, Richard Kuklinski (Michael Shannon) lucra în industria pornografiei, pe partea tehnică, până când un mare şef al mafiei, Roy Demeo (Ray Liotta) îl vede şi observă caracterul său de om fără remuşcări aşa că îl convinge să-şi schimbe radical meseria pentru a deveni un asasin plătit. Timp de mulţi ani, Kuklinski are o reputaţie de om cu sânge rece şi un profesionalism ieşit din comun, chiar dacă în tot acest timp are o familie frumoasă, soţia, Deborah (Winona Ryder) şi cele două fete ale lor, Betsy (Megan Sherrill) şi Anabel (McKaley Miller), care n-au nici cea mai mică idee în legătură cu felul în care câştigă el banii.

Din păcate pentru el, treburile cu mafia nu sunt ceva ce merg la infinit, astfel că Roy îl „disponibilizează” deoarece alţi mafioţi se află pe capul său din cauza unei prostii făcute de un apropiat de-al lui, iar Richard, în timpul unui asasinat, a lăsat o martoră de 17 ani în viaţă, pentru că el nu doreşte să ucidă femei şi copii, iar Roy consideră acest lucru drept o mare greşeală din partea sa care riscă să se întoarcă împotriva tuturor.

Văduvit de sursa de venit, Richard începe să lucreze în secret într-un fel de parteneriat cu psihopatul Robert „Mr. Freezy” Pronge (Chris Evans). Chiar dacă Richard se străduieşte din răsputeri să ţina viaţa privată departe de cea profesională şi să continue cu această viaţă dublă pe care o duce cât mai mult posibil, circumstanţele nefavorabile şi propriile sale slăbiciuni ieşite la suprafaţă ameninţă să intre într-o coliziune teribilă deoarece consecinţele alegerilor sale încep să-l prindă din urmă.

Acest film este bazat pe fapte reale!!!

Urmăreşte online filmul The Iceman 2012 (Asasinul nemilos), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “The Iceman, film online subtitrat în Română”

 1. cristi says:

  Nu stiu de ce dar nu imi mai arata filmele noi postate pe site , a ramas blocat la The Great Gatsby…un sfat te rog , nici daca intru la categorii nu imi apar filmele noi…multumesc anticipat.

  • Anonymous says:

   Nu este blocat, pur şi simplu The Great Gatsby este pus de mine să rămână primul pentru a-l vedea cât mai multă lume. Azi va fi înlocuit cu Pain and Gain. Dovada este că tocmai ai comentat la The Inceman pe care l-am pus aseară.

 2. cristi says:

  Am reusit sa pun comentul la acest film deoarece in dreapta jos scrie Cele mai recente filme , dar oricum thx.

 3. andipanda says:

  nu e rau deloc.

 4. george91 says:

  mia placut filmul insa nasol ca nu si-a mai putut vedea familia cam dureros ptr el isi iubea mult fiicele si sotia

 5. SAVIN says:

  comentariu simplu nu despre sfarsitul filmului. acum nu ma mai uit IDIOTULE

Spune-ne parerea ta despre acest film