The Limehouse Golem (2016), filme online subtitrat în Română

The Limehouse Golem (2016), filme online subtitrat în Română

The Limehouse Golem 2016, film online HD subtitrat în Română

În Londra Victoriană s-a petrecut o serie de crime odioase care au zguduit din temelii comunitatea din Limehouse, iar oamenii au ajuns până în punctul de-a crede faptul că o creatură legendară din vremuri antice – cunoscută drept „Golem” – ar putea să fie responsabilă de comiterea acestor crime. În momentul în care o starletă din lumea muzicală pe nume Elizabeth Cree (Olivia Cooke) este acuzată de faptul că şi-ar fi otrăvit soţul în aceeaşi noapte în care s-a petrecut ultima crimă a Golem-ului, inspectorul John Kildare (Bill Nighy) descoperă dovezi care o leagă pe Cree de crimele Golem-ului.

Drept urmare, Kildare este mai hotărât ca niciodată să rezolve misterul din jurul crimelor şi a morţii soţului lui Elizabeth înainte ca aceasta să fie judecată şi condamnată la moarte prin spânzurătoare pentru presupusele fapte comise. După ce găseşte un jurnal cu privire la crimele comise de Golem, pe care l-a scris chiar el şi care se afla într-o cameră mai puţin vizitată dintr-o librărie, Kildare ajunge la concluzia că Golem-ul ar putea fi unul dintre cei patru librari care erau de serviciu în ziua ultimei crime.

Cei patru suspecţi pe care-i are inspectorul sunt Dan Leno (Douglas Booth), Karl Marx (Henry Goodman), George Gissing (Morgan Watkins) şi John Cree (Sam Reid). Kildare reuşeşte să obţină mostre cu scrisul de mână al celor trei bărbaţi rămaşi în viaţă în timp ce ascultă cu atenţie şi povestea lui Elizabeth despre cum a ajuns din fiica unei mame necăsătorite ce se ocupa de croitorie la o stea muzicală.

Urmăreşte online filmul The Limehouse Golem 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Limehouse Golem (2016), filme online subtitrat în Română”

  1. Barosanul says:

    Mult mister.Final neasteptat.9.

  2. alina says:

    superbbbb

Spune-ne parerea ta despre acest film