The Losers (Fraierii), film online subtitrat în Română

The Losers (Fraierii), film online subtitrat în Română

The Losers 2010 (Fraierii), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Losers” (Fraierii) reprezintă o echipă de operaţiuni speciale de elită din cadrul Forţelor Speciale Americane, condusă de Clay (Jeffrey Dean Morgan) şi formată din Roque (Idris Elba), Pooch (Columbus Short), Jensen (Chris Evans) şi Cougar (Óscar Jaenada), care este trimisă în Bolivia într-o misiune de-a găsi şi distruge o bază deţinută de un lord al drogurilor. În timp ce pun ţinta pentru un atac aerian, ei descoperă copii sclavi acolo şi încearcă să anuleze atacul, dar superiorul lor cu nume de cod Max (Jason Patric), le ignoră cerinţele. Fără vreo altă opţiune rămasă, „Fraierii” întră în bază, reuşesc să salveze copiii şi îl omoară pe lordul drogurilor în proces.

Cum un elicopter se îndreaptă spre ei pentru a-i lua de acolo, Max, convins de faptul că ştiu prea multe lucruri, ordonă să fie distrus fără să ştie că ei au decis să salveze mai întâi copiii. The Losers privesc cum o rachetă distruge elicopterul şi ucide 25 de oameni nevinovaţi. Conştienţi că atacul îi viza pe ei, se hotărăsc să-şi însceneze morţile şi rămân în Bolivia, decişi să se răzbune pe acest misterios Max. Patru luni mai târziu, Clay este abordat de Aisha (Zoe Saldana), un femeie misterioasă care îi oferă şansa de-al ucide pe Max, împotriva căruia are şi ea nişte probleme pe care doreşte să le rezolve.

Clay acceptă şi Aisha aranjează ca echipa să se întoarcă în America unde plănuiesc să atace un convoi în care se presupune că se află şi Max, numai că îşi dau seama că au fost păcăliţi de Aisha pentru a fura un hard disk ce conţine secretele lui Max. Incapabil de-a accesa fişierele, Jensen se infiltrează în compania care a produs hardul şi fură un algoritm care-i permite să descifreze codul şi descoperă că acel hard conţine credite pentru transferul a 400 de milioane de dolari pe numele lui Max pe care îi primeşte datorită vânzării unor focoase nucleare către o organizaţie teroristă internaţională.

Urmăreşte online filmul The Losers 2010 (Fraierii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Losers (Fraierii), film online subtitrat în Română”

  1. claudio l says:

    lipseste filmul

Spune-ne parerea ta despre acest film