The Lovely Bones, film online subtitrat în Română

The Lovely Bones, film online subtitrat în Română

The Lovely Bones 2009 (Din Raiul Meu), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1973, Susie Salmon (Saoirse Ronan), o fată de 14 ani din Pennsylvania viseaza ca într-o bună zi să ajungă fotograf. Într-o zi, Ray Singh (Reece Ritchie), un băiat pe care-l place Susie, o abordează la vestiar şi îi lasă un bileţel. El îi cere o întâlnire pentru sâmbătă care vine. Când Susie se întoarce acasă printr-un lan de porumb ea dă peste vecinul George Harvey (Stanley Tucci), care o convinge să meargă cu el într-un fel de peşteră. Acolo ea devine inconfortabilă şi încearcă să plece, dar Harvey o prinde şi scena se sfârşeşte până ce este din nou văzută trecând val-vârtej pe lângă colega ei de clasă Ruth Connors (Carolyn Dando).

Între timp, familia Salmon devine îngrijorată că Susie nu s-a mai întors acasă. Tatăl ei, Jack (Mark Wahlberg), pleacă în căutarea ei în timp ce mama, Abigail (Rachel Weisz), aşteaptă poliţia. În oraş, Susie îşi vede tatăl, dar nu-i răspunde atunci când o strigă. Ea apoi merge acasă şi îl găseşte pe Harvey stând în cadă. După ce îşi vede brăţara acolo lângă un brici murdar de sânge, ea realizează că n-a scăpat din acea peşteră şi că a fost, de fapt, ucisă de Harvey. Susie este prinsă „la jumătate”, nici în Rai nici pe Pământ.

De aici încolo, Susie îşi priveşte apropiaţii, nefiind capabilă să treacă dincolo, în ciuda insistenţelor noii sale prietene din lumea de dincolo, Holly (Nikki SooHoo). Investigând dispariţia lui Susie împreună cu detectivul Len Fenerman (Michael Imperioli), Jack crede că a fost omorâtă de cineva cunoscut aşa că începe să-şi cerceteze în mod obsesiv vecinii, inclusiv Harvey, pe care-l crede vinovat de uciderea fiicei sale, dar după ce este interogat de Fenerman acesta nu poate găsi nicio dovadă care să-l lege de respectiva crimă.

Urmăreşte online filmul The Lovely Bones 2009 (Din Raiul Meu), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

12 responses to “The Lovely Bones, film online subtitrat în Română”

 1. sorina says:

  Frumos filmul!

 2. Versus says:

  deci mam uitat pana la min 27 .. si mi`a placut.. in continuare iti dai seama ca e mai frumos .. deci merita vazut din toate punctele de vedere .. este un film bun !! 10X

 3. crisu says:

  pare super tare ma voi uita

 4. sorin_el says:

  fiecare cu gusturile lui,e bun pt adolescenti,dar blondutza…mmmm….make the market !!!

 5. Sorin says:

  super film , pacat ca nu merge sa vad finalul , as fi recunoscator daca ati rezolva , multa stima !!!

 6. Xtina says:

  what a movie! what a legend! absolutely amazing – cried and cried and cried, it took my breath.
  sad story, but absolutely touches your heart…

 7. adiixi says:

  super fain filmul

 8. luna says:

  Il pui din nou, te rog?

 9. luna says:

  Un film trist si induiosator. Mi-a parut rau sa-l vad pe Tucci intr-un rol atat de ingrat, insa il face foarte bine. Merita vazut. Multumesc pentru postare!

 10. Anash says:

  foarte frumos filmul…extrem de trist ….stiu ca Stanley Tucci a fost pe aproape sa nu accepte rolul….dar a facuto si ma bucur …fiindca l-a jucat extrem de bine pe domnul Harvey…imi pare rau totusi pt fetita …ca la final am crezut ca o sa se descopera adevarul…insa sa terminat cu un fel de karma sa zic asa …

 11. lol says:

  Super film

Spune-ne parerea ta despre acest film