The Manchurian Candidate 2004, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Manchurian Candidate 2004 (Candidatul Ideal), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Manchurian Candidate 2004 (Candidatul Altora), film online HD, subtitrat în Română

Maiorul Bennett “Ben” Marco (Denzel Washington) este un veteran de război care începe să aibă dubii cu privire la ceea ce se cunoaşte despre faimoasa lui unitate din Armata Americană. În timpul Războiului din Golf, s-a spus despre Sergentul Raymond Shaw (Liev Schreiber) că ar fi salvat doi membri ai unităţii în care Marco era ofiţerul de comandă. Drept urmare, Shaw a devenit un erou de război şi a fost decorat cu Medalia de Onoare, ceea ce i-a deschis calea spre o carieră politică de succes.

Ceva ani mai târziu, într-o Americă distopică, unul dintre foştii oameni ai lui Marco, Caporalul Al Melvin (Jeffrey Wright), îl contactează şi îi spune că are parte de nişte amintiri confuze şi „vise” despre unitatea lor pierdută. Acesta pare a fi foarte tulburat, dar îi arată lui Marco nişte imagini pe care le-a desenat bazându-se pe visele sale. Shaw, devenit între timp Congressman, ajunge candidatul partidului său la postul de Vice Preşedinte după ce mama sa, senatoarea Eleanor Prentiss (Meryl Streep), pune presiune asupra liderilor partidului să îl omită pe cel ce voiau să-l nominalizeze iniţial, senatorul Tom Jordan (Jon Voight).

Între Eleanor şi Jordan există o rivalitate ceva mai veche care se trage în mare măsură din cauza relaţiei pe care o are Shaw cu fiica lui Jordan, Jocelyne (Vera Farmiga). În acea seară, Marco are la rândul său un coşmar în care este ţinut captiv şi creierul său este spălat alături de al altor camarazi de-ai săi. După ce Shaw este nominalizat, Marco începe să investigheze ce s-a petrecut cu adevrat după terminarea războiului.

Urmăreşte online filmul The Manchurian Candidate 2004 (Candidatul Altora), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “The Manchurian Candidate 2004, filme online subtitrat în Română”

  1. miryam says:

    impresionant!

  2. laura says:

    Foarte frumos filmul!Il recomand!

  3. dezer says:

    absolut de bun ,exceptional

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online