The Mechanic, film online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Mechanic 2011 (Mecanicul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

The Mechanic 2011 (Mecanicul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Arthur Bishop este un „mecanic” – însemnând un asasin de elită ce are un cod etic foarte strict şi talent unic de-a elimina ţintele uşor şi cât mai discret. Este o slujbă care necesită perfecţiune profesională şi detaşament total faţă de ţintele pe care trebuie să le elimine, iar Bishop este cel mai bun din această branşă. El este păcălit să-şi ucidă mentorul şi bunul său prieten Harry, iar în privinţa asta, Bishop este orice altceva numai detaşat nu. Următoarea sa misiune este una auto-impusă – vrea ca toţi cei implicaţi în această treabă să fie morţi. Această misiune, însă, devine tot mai complicată atunci când este abordat de fiul lui Harry, Steve, care are aceeaşi sete nebună de răzbunare şi o determinare ieşită din comun de-a „fura meserie” de la Bishop.

Bishop întotdeauna a fost pe cont propriu şi i-a plăcut să facă lucrurile de unul singur, fără intervenţia nimănui, dar nici nu-i poate întoarce spatele fiului lui Harry. Un asasin meticulos care ucide atât de lejer şi prin nişte metode atât de subtile încât moartea victimelor sale pare să fie una naturală, ia sub aripa sa un ucenic impulsiv, care acţionează fără a se gândi prea mult la consecinţele ce pot urma şi la riscurile pe care şi le asumă, pe care îl atrage adânc în lumea sa, iar un parteneriat mortal este pe cale să se nască. Dar în timp ce urmăresc ţinta supremă, dezamăgirile ameninţă să iasă la suprafaţă şi cei care au fost angajaţi să rezolve problemele se transformă ei înşişi în probleme.

Urmăreşte online filmul The Mechanic 2011 (Mecanicul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “The Mechanic, film online subtitrat în Română”

  1. Mihai says:

    Foarte,foarte tare filmul !

  2. cici says:

    f f mult

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online