The Meddler 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Meddler 2015 (Cu cele mai bune intenţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Meddler 2015 (Cu cele mai bune intenţii), film online HD, subtitrat în Română

Marnie Minervini (Susan Sarandon) este o femeie în vârstă de 60 şi ceva de ani care se mută din New York la Los Angeles pentru a fi mai aproape de fiica ei scriitoare de scenarii de filme, Lori (Rose Byrne). Lori tocmai a trecut printr-o despărţire dureroasă de iubitul ei (Jason Ritter) şi Marnie speră să o mai înveselească un pic prin prezenţa ei. Problema este că Marnie este o mamă mult prea protectivă şi chiar agasantă faţă de Lori.

Ea e genul de mamă care-şi sună fiica de foarte multe ori într-o perioadă scurtă de timp, lăsându-i mesaje de fiecare dată când nu răspunde şi continuă să îi lase mesaje panicată că nu are veşti de la ea. Lori nu prea reuşeşte să facă faţă acestei situaţii, astfel că Marnie începe să-şi canalizeze această energie asupra străinilor sau celor puţin cunoscuţi pentru a le oferi sfaturi de viaţă sau ajutor practic. Unul dintre cei care beneficiază de ajutorul ei este un vânzător pe n ume Freddy (Jerrod Carmichael) pe care-l încurajează să meargă la facultate.

Când află că o tânără mamă lesbiană pe nume Jillian (Cecily Strong) nu îşi permite să-şi organizeze nunta visurilor sale, Marnie se oferă să-i plătească ea facturile. Rămasă văduvă recent, Marnie se foloseşte de aceste situaţii pentru a trece la rândul ei mai uşor peste pierderea partenerului de viaţă, iar avansurile pe care le primeşte din partea doi bărbaţi divorţaţi, Mark (Michael McKean) şi Zipper (J.K. Simmons), trec oarecum neobservate. Moartea lui Joe le-a afectat profund pe Marnie şi Lori, iar acestea încă nu s-au recuperat complet.

Urmăreşte online filmul The Meddler 2015 (Cu cele mai bune intenţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading...
loading...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “The Meddler 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. ANA says:

    In film frumos, relaxant cu actori foarte buni.

  2. henuca.ro says:

    un film dragut, relaxant, merita vizionat

  3. Catalina says:

    Dragut!

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online