The Mortal Instruments: City of Bones, film online subtitrat în Română

The Mortal Instruments: City of Bones, film online subtitrat în Română

The Mortal Instruments: City of Bones 2013 (Instrumente mortale: Oraşul oaselor), film online subtitrat în Română

În New York, adolescenta Clary Fray (Lynn Collins) începe să vadă simboluri stranii, îngrijorându-şi mama, Jocelyn Fray (Lena Headey), şi prietenul acesteia, Luke Garroway (Aidan Turner). Mai târziu, în timp ce se afla la un club de noapte cu prietenul ei Simon Lewis (Robert Sheehan), Clay vede cum un bărbat este ucis de Jace Wayland (Jamie Campbell Bower), însă nimeni altcineva nu vede acest lucru. Între timp, Jocelyn este răpită de doi bărbaţi, Emil Pangborn (Kevin Durand) şi Samuel Blackwell (Robert Maillet), şi îi lasă un mesaj lui Clary în care o avertizează că cineva pe nume Valentine vine după ea.

Întorcându-se acasă, Clary este atacată de un demon, dar apare Jace, care se dovedeşte a fi un „Vânător de Umbre”, un războinic instruit să ucidă demonii ce se ascund pe Pământ, precum cel din clubul de noapte, şi o salvează. Jocelyn a fost şi ea o Vânătoare de Umbre, iar Clary i-a moştenit puterile, inclusiv capacitatea de-a citi rune. Cei doi merg la vecina şi prietena lui Clary, Madame Dorothea (C. C. H. Pounder), o vrăjitoare care le spune că Pangborn şi Blackwell caută „Pocalul Morţii”, unul dintre cele trei Instrumente Mortale oferite primilor Vânători de Îngerul Raziel, care permite oamenilor să devină pe jumătate Îngeri.

Simon, care acum îl poate vedea pe Joce, li se alătură în timp ce merg să se întâlnească cu Luke în librăria sa. Acolo, Luke este interogat de Pangborn şi Blackwell şi mărturiseşte că şi el este în căutarea acelui Pocal. Cei trei merg apoi la baza Vânătorilor unde-l întâlnesc pe liderul acestora, Hodge Starkweather (Jared Harris), care le spune că Pangborn şi Blackwell lucrează pentru Valentine Morgenstern (Jonathan Rhys Meyers), un fost vânător care a trădat grupul şi a pus la cale să fure Pocalul Morţii pentru a avea controlul asupra Vânătorilor şi demonilor de-o potrivă.

Urmăreşte online filmul The Mortal Instruments: City of Bones 2013 (Instrumente mortale: Oraşul oaselor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “The Mortal Instruments: City of Bones, film online subtitrat în Română”

 1. Alexandra says:

  Sincer,nu mi-a placut deloc.De la inceput mi s-a parut o prostie de film,dar totusi l-am urmarit pana la sfarsit,sperand sa ma insel.Nu m-am inselat si regret ca mi-am pierdut timpul cu el…Nu recomand.In orice caz multumesc pentru efort

 2. alex says:

  Va rog frumos sa puneti inapoi filmele sterse, pt ca sunt foarte frumoase, si dc le tot stergeti :(?

  • Anonymous says:

   Nu le şterg eu… sunt altele problemele şi nu ţin de mine. Zi-mi care mai sunt şterse pentru a le pune la loc. Mulţumesc!

 3. dany says:

  Sunt o multime de filme care nu le poti vedea pe siteul asta,dc?

  • Anonymous says:

   Merg toate cele semnalate de tine. În afară de acesta, care era şters, celelalte n-au nimic. Poate ar fi cazul să-ţi actualizezi calculatorul sau să-ţi schimbi firma de net.

 4. Tatiana Schubert says:

  Super tareeee!!! <3

 5. Crazy says:

  Cine a tradus? Ratatu’ habar are sa traduca din engleza in romana,cu ce a tradus cu google translate, noroc ca stie lumea pik de englezzA!!! ….

 6. Maka says:

  A fost foarte fain filmu’ :))) as vrea sa stiu cand apare si al doilea :* sper sa mai adaugati filme de genu’ asta =D

 7. Claudius says:

  Pentru admin, e posibil sa puneti un anumit film horror-gothic, atentie sa nu fie musical si anume Fantoma de la Opera, nu cel cu G Butler , au fost mai multe variante mai vechi foarte faine, 100% de groaza-mister-gotic

Spune-ne parerea ta despre acest film