The Mummy – Mumia (2017), filme online subtitrat în Română

The Mummy – Mumia (2017), filme online subtitrat în Română

The Mummy – Mumia (2017), film online subtitrat în Română

În Londra zilelor noastre, un grup de constructori descoperă mormântul unor cavaleri templieri englezi şi un bărbat misterios primeşte autorizare de-a cerceta lucrurile din interiorul mormântului. Ulterior sunt prezentate imagini din trecutul foarte îndepărtat atunci când Prinţesei Ahmanet, prima moştenitoare a tronului tatălui său, Faraonul Menehptre, îi este luat dreptul din naştere în momentul în care a doua soţie a faraonului dă naştere unui băiat. Hotărâtă să nu-şi piardă tronul, Ahmanet îşi vinde sufletul zeului egiptean Seth care îi oferă acesteia un pumnal special care-i transformă spiritul lui în formă umană.

După ce îşi omoară întreaga familie, Ahmanet încearcă să îşi sacrifice iubitul ca să-i dea formă fizică lui Seth, însă preoţii tatălui ei îl ucid pe acesta şi o mumifică pe Ahmanet, condamnând-o să fie îngropată de vie pentru eternitate într-un sarcofac înconjurat de mercur pentru ca forma ei monstruoasă să nu scape vreodată din mormânt. În Irak-ul zilelor noastre, mercenarul Nick Morton şi partenerul său Chris Vail descoperă accidental mormântul lui Ahmanet.

Jenny Halsey, arheolog de meserie ce a avut o aventură de-o noapte cu Nick, soseşte la faţa locului pentru a investiga. După ce extrage sarcofagul lui Ahmanet din zona cu mercur, superiorul lui Nick, Colonelul Greenway, plasează sarcofagul într-un avion de marfă pentru a-l transporta în Anglia. În timpul zborului, Vail devine posedat de puterea lui Ahmanet. Ulterior avionul se prăbuşeşte şi toată lumea, cu excepţia lui Jenny, este ucisă. Nick se trezeşte a doua zi într-o morgă din Oxford şi află că a fost blestemat de Ahmanet care încearcă să-l folosească drept formă fizică pentru Seth.

Urmăreşte online filmul The Mummy – Mumia 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “The Mummy – Mumia (2017), filme online subtitrat în Română”

 1. Stanciu Sorin says:

  Asa este.

 2. lilian says:

  nu are nici o treaba cu mumia originala

 3. Nicole says:

  Aiurea.

 4. Anna says:

  pacat de timpul pierdut….

 5. Bogdy says:

  FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN !!!!!!!!! Timp pierdut inutil !

 6. bitza says:

  fffff bun filmul iar voi care ati comentat mai sus inseamna ca nu l-ati urmarit pana lafinalsau nu stiti ce inseamna un filmbun

 7. bitza says:

  fffff bun filmul iar voi care ati comentat mai sus inseamna ca nu l-ati urmarit pana la final sau nu stiti ce inseamna un filmbun

Spune-ne parerea ta despre acest film