The Nanny Diaries 2007, filme online HD, subtitrat în Română

The Nanny Diaries 2007, filme online HD, subtitrat în Română

The Nanny Diaries 2007 (Jurnalul unei Dădace), film online HD, subtitrat în Română

Annie Braddock (Scarlett Johansson), o tânără în vârstă de 21 de ani, tocmai a absolvit Universitatea Montclair State şi nu are nicio idee ce să facă în continuare. Într-o zi, în timp ce se plimbă prin parc, Annie vede un băiat care e pe cale de-a fi lovit de un vehicul şi îl salvează pe acesta, iar apoi se întâlneşte cu mama lui, Doamna X (Laura Linney). Când se prezintă drept „Annie”, doamna X înţelege „Nanny” (dădacă) şi hotărăşte să o angajeze pentru a avea grijă de băiat, Grayer (Nicholas Art).

Annie îşi minte mama spunându-i că s-a angajat la o bancă şi se mută cu soţii X pentru a fi dădaca lui Grayer. Viaţa cu privilegiaţii soţi X nu este chiar aşa cum credea ea că va fi, iar viaţa ei este complicată şi mai mult atunci când se îndrăgosteşte de un tip de la Harvard (Chris Evans) care locuieşte în clădire. În tot acest timp, ea continuă să ascundă faţă de mama ei că este dădaca unui copil.

Complicaţii ulterioare sosesc atunci când mama ei hotărăşte să îi facă o vizită şi o pune pe prietena ei cea mai bună, Lynette (Alicia Keys), să pretindă că ea şi colega ei de cameră formează un cuplu şi casa în care locuiesc este, de fapt, a lui Annie. După un început dificil, Annie se ataşează de Grayer şi descoperă că acesta este un băiat simpatic ce este neglijat de ambii părinţi. În paralel cu asta, Annie începe să observe şi că nu doar Grayer este neglijat ci şi doamna X deoarece domnul X (Paul Giamatti) se comportă urât cu ea şi o înşeală.

Urmăreşte online filmul The Nanny Diaries 2007 (Jurnalul unei Dădace), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film