The Next Three Days, film online subtitrat în Română

The Next Three Days, film online subtitrat în Română

The Next Three Days 2010 (3 Zile de Coşmar), film online DVDRip, subtitrat în Română

Lara Brennan este condamnată pentru uciderea şefului ei după o altercaţie la locul de muncă şi primeşte sentinţa de închisoare pe viaţă. După eşecul înregistrat la apel, soţul ei, John Brennan, profesor universitar, devine obsedat de ideea de-a o scoate din închisoare cu forţa, în timp ce fiul lor Luke nu o mai recunoaşte atunci când o vizitează la închisoare. John, decis s-o scoată de acolo, îl consultă pe Damon Pennington, un fost deţinut care a evadat cu succes din închisoare de şapte ori şi apoi a scris o autobiografie despre asta.

Damon, deşi rezervat, îl sfătuieşte pe John să studieze închisoarea unde se află soţia lui, spunându-i că „fiecare închisoare are o cheie”. El îl avertizează apoi că evadarea din închisoare va fi floare la ureche comparativ cu ceea ce vor trebui să înfrunte pentru a rămâne în libertate şi îi explică ce să facă, oferindu-i o listă cu 5 puncte cheie care trebuiesc îndeplinite pentru a duce misiunea la bun sfârşit.

Pentru a fi sigur de reuşită, John pune la cale câteva planuri de bătaie; întâi obţine o armă şi învaţă s-o folosească, iar apoi face rost de paşapoarte şi CNP-uri false. De asemenea, ia o hartă a oraşului Pittsburgh şi studiază fiecare părticică pentru a găsi scurtături şi locuri pe care să le folosească pentru a reuşi să părăsească oraşul în maximum 15 minute de la evadare şi să se distanţeze cât mai mult în următoarele 35 de minute.

Pentru a face rost de bani, el jefuieşte un lord al drogurilor şi încendiază laboratorul de metamfetamină după ce pleacă. Apoi falsifică şi plantează rezultatele unor analize de sânge care arată că soţia lui suferă de Hyperkalemia aşa că este transferată la un spital. John urmăreşte ambulanţa şi o ajută să scape de acolo, deşi este plină de dubii şi ezitantă, fiind motivată doar de ideea că fiul lor va creşte fără a avea niciunul dintre părinţi alături de el…

Urmăreşte online filmul The Next Three Days 2010 (3 Zile de Coşmar), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Server 2SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “The Next Three Days, film online subtitrat în Română”

 1. cristi says:

  multumesc

 2. LEON says:

  filmul nu e, este sters, scuze !

 3. Deaconu anca says:

  F.bun filmul.păcat ca se mai întrerupe.

 4. Go Vegan says:

  Filmul este genial! Am văzut comentariul Ancăi în secţiunea “Comentarii recente”
  şi m-am gândit să îl vizionez.

 5. Robert says:

  Filmul nu există.

 6. luisa says:

  si pana la urma??eu tot nu am intelesc daca se descopera criminalul

Spune-ne parerea ta despre acest film