The Night Before 2015, filme online HD, subtitrat în Română

The Night Before 2015, filme online HD, subtitrat în Română

The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun), film online HD, subtitrat în Română

În decembrie 2001, Ethan Miller îşi pierde ambii părinţi într-un accident de maşină. Pentru a-l înveseli, cei mai buni prieteni ai lui, Isaac Greenberg şi Chris Roberts, încep o tradiţie de-a petrece fiecare Ajun de Crăciun împreună trecând din bar în bar prin oraşul New York. În 2008, prietenii întâlnesc nişte fete care le spun că se întorc de la o petrecere cunoscută drept Nutcracker Ball şi o descriu ca fiind cea mai sălbatică şi nebunească petrecere la care au fost, iar oaspeţii trebuie să primească invitaţii speciale pentru a participa.

De-a lungul anilor, cei trei fac tot posibilul să găsească locaţia petrecerii respective, însă se lovesc mereu de insucces. În 2015, trioul hotărăşte că a venit vremea să se maturizeze definitiv şi să renunţe la această tradiţie. Cu toate acestea, Chris (Anthony Mackie), acum un fotbalist faimos, şi Isaac (Seth Rogen), un viitor tată, îşi fac griji cu privire la Ethan (Joseph Gordon-Levitt), care este un muzician aspirant şi lucrează la un hotel. De asemenea, el tocmai s-a despărţit de iubita lui aşa că s-ar putea să nu fie chiar pregătit pentru încheierea tradiţiei – ea fiind foarte importantă pentru el.

Lucrând în Ajunul Crăciunului, Ethan descoperă şi fură trei bilete către faimoasa petrecere din haina unui oaspete. El îşi anunţă prietenii care acceptă să plece împreună cu el într-o ultimă petrecere nebunească. Cei trei se duc înainte la un bar de karaoke unde merg de obicei şi acolo se întâlnesc cu Diana care le spune că şi ea se duce la Nutcracker Ball.

Urmăreşte online filmul The Night Before 2015 (Înainte de Crăciun), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “The Night Before 2015, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. alexia000 says:

  Marfa!

 2. marcel0i0 says:

  Super filmul, bravo administratorului! Intrebare: pt varianta a 2-a, cine a facut traducerea? e super :).

 3. Nicoleta says:

  Superrrrr!! 😀

 4. Wolf says:

  Bună, ce sunt cu pop up-rile ăsta pe jumate de ecran? Nu văd jumate din imagine din cauza lor… 🙁 sunt pe tableta, galaxy s2

 5. fap says:

  cam aiurea 5

 6. Kostagh says:

  Admin! Nu stiu cine a tradus filmul dar PENTRU PRIMA DATA de juma’ de an de cand ma uit pe-aici, aveti un traducator bun. Eu zic sa-l luati sub contract si sa-i dati sa refaca cam toate rahaturile pe care voi le numiti subtitrari. Serios! Stiu ce zic fiindca asta e si meseria mea. Traducator. Engleza, italiana, spaniola, franceza, rusa, bulgara si orice combinatii ale celor de mai sus. Omu’ vostru chiar stie ce face! In sfarsit bravo! Are imaginatie, fantezie, stil si in plus chiar intelege engleza! BRAVO!

 7. George says:

  Foarte tare filmu mersi admin

 8. Gab says:

  O porcarie colosala!!!! Un film prost, prost, prost.

 9. Lary says:

  Daca credeti ca asta e subtitrare klumea…..eu zic ca e o subtitrare de toata jena facuta parca de un boschetar drogat care vorbeste ca pe maidan ! Nasol rau de tot ! Cat despre film……….slabut !

 10. Vero says:

  filmul nu merge

Spune-ne parerea ta despre acest film