The Numbers Station, film online subtitrat în Română

The Numbers Station, film online subtitrat în Română

The Numbers Station 2013 (Staţia Numerelor), film online DVDRip, subtitrat în Română

Emerson Kent lucrează pentru CIA şi este trimis să ucidă un om. Bărbatul respectiv este proprietarul unui bar şi înainte de-al ucide, Emerson poartă o scurtă conversaţie cu el. Când Emerson îl ucide pe bărbat şi alţi câţiva gardieni, un martor fuge de la faţa locului, dar îşi lasă accidental portofelul acolo. Acesta îl găseşte portofelul şi se duce peste el acasă unde-l ucide. Acolo, o femeie (fiica individului) îl vede, iar Emerson se gândeşte s-o ucidă şi pe ea, dar în cele din urmă se răzgândeşte şi o lasă în viaţă. În timp ce părăseşte casa, femeia îl urmăreşte şi apoi este împuşcată de şeful lui Emerson, Michael Grey. Emerson încearcă să-l convingă s-o lase în viaţă, dar acesta refuză.

Emerson este transferat apoi în Suffolk, Anglia, pentru a o păzi pe Katherine, o specialistă în coduri care lucrează la baza super-secretă a CIA cu numele „Numbers Station” (Staţia Numerelor). Două luni s-au scurs, iar el îşi petrece nopţile bând şi gândindu-se la femeia care a fost ucisă. Într-o luni dimineaţă, baza respectivă este atacată de oameni înarmaţi şi neavând nicio cale de scăpare, Emerson şi Katherine se baricadează în interior. Unul dintre atacatori reuşeşte să pătrundă în interior, iar după un schimb de focuri, Emerson îl ucide.

În timp ce Emerson cere ajutor prin telefon, operatorul îi spune că vor mai trece patru ore până ce vor sosi ajutoarele şi îi spune, de asemenea, că, din moment ce codul a fost compromis, trebuie s-o ucidă pe Katherine. Apoi, primeşte un al doilea apel de la operator care-i spune că ajutoarele vor sosi în două ore şi îl întreabă dacă a rezolvat problema cu Katherine. Emerson este în cumpănă şi nu ştie dacă s-o ucidă sau nu, însă până la urmă decide să n-o facă. Împreună descoperă 15 mesaje neautorizate care au fost trimise de la baza lor, iar aceste mesaje pot reprezenta orice – de la atentate cu bombă la asasinate.

Urmăreşte online filmul The Numbers Station 2013 (Staţia Numerelor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “The Numbers Station, film online subtitrat în Română”

  1. Stalin74 says:

    Cand pot vedea si eu acest film ?

  2. cristi says:

    eu incerc sami completez o frumoasa si bogata colectie de filme si am gasit multe frumose pe site tau dar multe din ele nu mai sunt : the video has been removed

Spune-ne parerea ta despre acest film