The Other Guys, film online subtitrat în Română

The Other Guys, film online subtitrat în Română

The Other Guys 2010 (Agenţii de rezervă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Detectivul Allen Gamble este un contabil juridic calm şi manierat. Terry Hoitz, pe de altă parte, este exact opusul său şi este nevoit să-l aibă pe el drept partener după ce l-a împuşcat pe Derek Jeter (jucător de baseball) în timpul Campionatelor Mondiale. Allen şi Hoitz sunt luaţi mereu la mişto de ceilalţi colegi, în special detectivii Martin şi Fosse. Allen şi toţi ceilalţi din secţie (exceptându-l pe Terry) îi idoladrizează pe detectivii Chris Danson şi P.K. Highsmith, care sunt consideraţi cei mai buni poliţişti pe care îi are oraşul, în ciuda faptului că acţiunile lor se soldează cu pagube de milioane de dolari din cauza distrugerilor de propietate pe care le produc pentru a prinde criminalii. În timpul urmăririi unui grup de hoţi de bijuterii, Danson şi Highsmith sar de la etajul douăzeci pentru a ateriza într-un anume tufiş (chiar dacă acolo nu era niciun tufiş) şi mor, lăsându-i pe toţi să se întrebe de ce au făcut acest lucru şi cine le va lua locul.

Allen şi Terry încep investigaţia unui multi-miliardar David Ershon pentru încălcarea normelor în construcţii, dar ajung să descopere un plan mult mai important pus la cale de acesta pentru a ascunde pierderile clientului său Lendl Global. Preşedintele Lendl, Pamela Boardman, angajează o echipă de mercenari condusă de Roger Wesley pentru a se asigura că Ershon îi dă banii şi că nimeni nu-l va împiedica să facă acest lucru. Investigaţia lor se împotmoleşte când avocatul lui Ershon, Don Beaman, află de planul său, iar Wesley îl omoară şi înscenează un suicid.

Enervat de slabele rezultate, Căpitanul Gene Mauch îi desparte pe Allen şi Terry, trimiţându-l pe cel din urmă la dirijarea traficului, iar pe celălalt la patrulare. În ciuda furiei lui Terry asupra lui şi a vieţii sale personale, Allen încă încearcă să rezolve infracţiunea de unul singur şi după ce află că jaful de bijuterii în care şi-au pierdut vieţile Danson şi Highsmith a fost orchestrat pentru ca Wesley şi echipa sa să poată pătrunde în contabilitatea firmei de vis-a-vis, ei îsi recapătă credibilitatea şi posturile de dinainte.

Urmăreşte online filmul The Other Guys 2010 (Agenţii de rezervă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “The Other Guys, film online subtitrat în Română”

  1. gabi says:

    filmul este blocat

Spune-ne parerea ta despre acest film