The Passion of the Christ, film online subtitrat în Română

The Passion of the Christ, film online subtitrat în Română

The Passion of the Christ 2004 (Patimile lui Hristos), film online DVDRip, subtitrat în Română

Controversatul film regizat de Mel Gibson, în care actriţa româncă Maia Morgenstern o întruchipează pe Fecioara Maria, este o prezentare a ultimelor douăsprezece ore din viaţa lui Iisus din Nazaret, în ziua crucificării sale în Ierusalim. Povestea începe în Grădina Măslinilor, unde Iisus s-a dus să se roage după Cina Cea de Taină. Trădat de Iuda Iscarioţeanul, controversatul Iisus – care a făcut „miracole” şi s-a autoproclamat drept „Fiul lui Dumnezeu” – este arestat şi dus în temniţele din Ierusalim.

Acolo, liderii Fariseilor îi aduc la cunoştinţă că este acuzat de blasfemie, pentru ca mai apoi să fie condamnat la moarte. Iisus este adus apoi la Pilat din Pont, guvernatorul roman al Palestinei pentru a desăvârşi această sentinţă. Pilat ascultă acuzaţiile care i se aduc lui Iisus de către Farisei. Realizând că orice decizie ar lua ar l-ar putea atrage într-o dispută politică, deleagă această sarcină Regelui Herod. Totuşi, nici Herod nu doreşte să-şi asume acest lucru şi îl lasă tot pe Pilat să ia decizia finală. Văzând că n-are de ales şi trebuie să ia o decizie, Pilat oferă mulţimii şansa de-a alege pe cine să salveze – pe Iisus sau un hoţ Barrabas.

Mulţimea alege ca Barrabas să fie eliberat, iar Iisus sa fie cel pedepsit. Iisus este dat pe mâna soldaţilor romani care-l supun unor chinuri teribile. Însângerat şi aproape de nerecunoscut, este adus din nou în faţa lui Pilat care, înc-odată, speră ca mulţimea să fie satisfăcută şi să considere că a suferit suficient de mult încât să nu mai fie necesară condamnarea la moarte. Totuşi, mulţimea nu este satisfăcută…

Acum că Pilat „s-a spălat pe mâini” de această problemă, le ordonă oamenilor săi să respecte dorinţa mulţimii. Biciuit şi stors de vlagă, Iisus este forţat să-şi care crucea în spate pe tot drumul către Golgota, în uralele mulţimii. Ajuns acolo, cruzimea este dusă şi mai departe, iar Iisus este răstignit pe cruce şi lăsat sa moară. Iniţial, în suferinţa sa imensă, Iisus se teme ca Dumnezeu, Tatăl Lui, l-a abandonat. Apoi, îl imploră pe Dumnezeu să-i curme suferinţa. În momentul morţii sale, natura însăşi se schimbă şi începe să plouă puternic…

Urmăreşte online filmul The Passion of the Christ 2004 (Patimile lui Hristos), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “The Passion of the Christ, film online subtitrat în Română”

 1. Severin ianos says:

  Mia placut filmul dar am o antrebare si satana a fost acolo?

 2. cineva says:

  satana a fost acolo si este, controland in continuare lumea

 3. aneta says:

  cum sa il trec pe calculatorul meu?

 4. nic says:

  descarca downloadhelper(firefox)si poti descarca ce vrei

Spune-ne parerea ta despre acest film