The Red Turtle – La tortue rouge 2016, filme online HD 720p


x
Urmăreşte online filmul The Red Turtle - La tortue rouge 2016, în calitate HD 720p.

The Red Turtle – La tortue rouge 2016, film online HD 720p

ACESTA ESTE UN FILM CARE NU ARE DIALOGURI! Un bărbat al cărui nume nu este specificat rămâne naufragiat pe ţărmul unei insule pustii. Găsind fructe proaspete şi apă potabilă, dar şi o mare varieate de animale şi o pădure impresionantă de bambus, bărbatul hotărăşte să îşi creeze o plută cu ajutorul căreia să plece de pe insulă şi să se întoarcă acasă. După ce termină de construit şi e gata să plece în larg, el pică victimă a unui animal nevăzut care îi distruge pluta, obligându-l să se întoarcă pe insulă.

Cu toate acestea, bărbatul nu se lasă şi construieşte alta şi pleacă din nou în larg, dar acelaşi animal i-o distruge iarăşi. Încercând şi a treia oară, el observă de această dată că animalul cu pricina este, de fapt, o ţestoasă roşie care îi atacă de fiecare dată pluta şi i-o distruge, aşa cum se întâmplă şi acum, fiind iarăsi nevoit să revină pe insulă. În acea seară, bărbatul vede ţestoasa venind pe ţărm şi încercând să intre pe insulă, iar el se răzbună pe ea lovind-o cu un băţ de bambus şi o întoarce cu picioarele în sus.

Aflat la jumătatea construcţiei unei noi plute, bărbatul începe să simtă unele remuşcări pentru felul în care s-a comportat cu ţestasa şi pentru că a lăsat-o cu susul în jos aşa că se duce să îi prindă un peşte pentru a o hrăni. Când se duce să-i ofere peştele ţestoasei, el face o descoperire care-l tulbură foarte mult şi care îi schimbă viaţa pentru totdeauna.

Urmăreşte online filmul The Red Turtle – La tortue rouge 2016, în calitate HD 720p.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “The Red Turtle – La tortue rouge 2016, filme online HD 720p”

  1. Alin says:

    Film foarte bun nota 9 nui prea buna grafica penrru anul in care suntem!

  2. zim says:

    Profund… Mi-a placut mult.

  3. thev1russ says:

    mai, filmul e bun, l-am urmarit cap coada in timp ce dadeam din pedale pe bicicleta…deci, e bun…dar cand se termina iti vine sa te sinucizi…te deprima destul de mult….

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online