The Ref – Ostatici ostili 1994, filme online subtitrat în Română

The Ref – Ostatici ostili 1994, filme online subtitrat în Română

The Ref – Ostatici ostili 1994, film online HD, subtitrat în Română

Într-un sat încântător din Conneticut, Lloyd şi Caroline Chasseur (Kevin Spacey şi Judy Davis) se află la o şedinţă de consiliere maritală în Ajunul Crăciunului; şedinţa nu decurge chiar aşa bine şi problemele lor devin evidente. Caroline a avut o aventură, iar Lloyd este foarte supărat şi dă vina pe care le are cu băiatul lor, Jesse (Robert J. Steinmiller Jr.), şi cu Caroline. Consilierul marital, Dr. Wong (B.D. Wong), încearcă să îi facă să îşi deschidă sufletele, dar, comportându-se profesionist, refuză să ia partea vreunuia din ei.

Între timp, un infractor pe nume Gus (Denis Leary) se află în plin proces de-a fura nişte bijuterii dintr-un seiful unei case în care a intrat prin efracţie; cu toate acestea, el declanşează accidental alarma şi se deschide o trapă care-l aruncă la subsol. Doar după ce este muşcat de picior de un câine Gus reuşeşte să scape din casă, însă maşina cu care trebuia să fugă, condusă de partenerul beţiv Murray (Richard Bright), nu mai este acolo.

După aceea, el dă peste Lloyd şi Caroline. Ameninţându-i cu arma, Gus le ordonă celor doi să îl conducă la casa lor. Pe parcurs, Caroline şi Lloyd continuă să se certe, iar Gus începe să se transforme într-un fel de arbitru între ei şi le spune în mod repetat să tacă din gură. Poliţia efectuează blocaje rutiere pentru a-l găsi pe Gus şi pune pe capul său o recompensă generoasă. Ajunşi acasă, cearta celor doi soţi continuă să se desfăşoare chiar dacă alături de ei există un infractor care-i ameninţă cu arma.

Urmăreşte online filmul The Ref – Ostatici ostili 1994, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Ref – Ostatici ostili 1994, filme online subtitrat în Română”

  1. stela says:

    Foarte frumos

  2. covaci says:

    Bunişor film.Tematică slabă.Nota 7

Spune-ne parerea ta despre acest film