The Rite (Ritualul), film online subtitrat în Română

The Rite (Ritualul), film online subtitrat în Română

The Rite 2011 (Ritualul), film online subtitrat în Română

Michael Kovak, fiul unui antreprenor de pompe funebre, nu doreşte să-i calce pe urme tatălui său şi să ducă afacerea mai departe, aşa că se înscrie la un seminar teologic. După un timp, când mai e puţin şi termină cursurile, Michael este copleşit de o puternică lipsă de credinţă. Credinţele sale religioase sunt zdruncinate şi mai tare atunci când este martorul unui accident rutier în care o tânără femeie îşi pierde viaţa, iar el ţine la faţa locului ritualul de absolvire a păcatelor. Mentorul său încă are încredere în el şi îl îndeamnă să meargă în Italia pentru a lua parte la un curs de exorcism care, speră el, să-i reîntărească credinţa în Creştinism.

În Italia, el participă la cursurile ţinute de Părintele Xavier, care îşi dă seama curând de scepticismul studentului său. Drept consecinţă, îl trimite la un exorcist eminent Iezuit, Părintele Lucas, ale cărui metode sunt cam discutabile, dar dau rezultate foarte bune. El este martorul uei şedinţe de exorcizare asupra unei fete de 16 ani, dar tot nu pare cine ştie ce convins. Părintele Lucas îi spune că e nevoie de mai multe şedinţe într-o perioadă îndelugată pentru ca victima să fie eliberată complet din ghearele demonului.

Chiar dacă a fost martorul unor evenimente supranaturale în timpul şedinţei de exorcizare, Michael este mai sceptic ca niciodată. După cea de-a doua exorcizare, starea fetei devine una critică şi este dusă la un spital. La scurt timp după aceea, fata moarte, iar demonul îşi găseşte o altă victimă. Una la care nimeni nu se aştepta, iar pe măsură ce momentul zero se apropie, Michael poate fi singura speranţă de reuşită rămasă, dar înainte de toate el trebuie mai întâi să treacă peste îndoielile şi temerile care-l macină pentru a putea să se lupte şi să distrugă spiritul malefic.

Urmăreşte online filmul The Rite 2011 (Ritualul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

22 responses to “The Rite (Ritualul), film online subtitrat în Română”

 1. G says:

  ….Am mai spus-o si altadata…trebuie postata si distributia…sunt actori care recomanda singuri filmul….

  • Anonymous says:

   O să ţin cont de sugestie.

   Eu am presupus că dacă omul caută filmul, ştie deja despre ce e vorba şi vine aici doar să-l vadă, nu să se uite ce actori sunt în film sau alte lucruri.

   Oricum, o să pun de acum încolo şi o parte din actori. Nu credeam că e important acest aspect.

  • Ciprian says:

   Filmul este foarte interesant. Pentru cei care il inteleg. Si nu judeca doar dintr-o directie. Orice situatie trebuie vazuta in ansamblu, daca vrem sa o analizam (cat de cat) corect. Este greu sa vedem adevarul. Pentru unii este greu sa creada ca exista si ceva care nu se poate vedea. Energia electrica nu o vedem. Dar cine atinge firele care nu sunt izolate si au curent in ele, se convinge pe propria piele ca exista ceva nevazut. Asa ca… aviz necrediciosilor. * Pentru credinciosi exista alta problema… Ei sunt atat de ocupati sa se certe intre ei pentru anumite diferente si interpretari care au dus la formarea mai multor secte, incat nu mai observa esentialul. Adica ceea ce au toti in comun, acelasi dusman, adevaratul dusman al tuturor. Chiar in biblie scrie ca “trebuie sa luptam impotriva duhurilor rele, nu impotriva oamenilor”. Si “credinta fara actiune este moarta”, adica egala cu zero (sau ca o frectie facuta unui picior de lemn). Chiar biblia confirma anumite chestii. Este scris ca: 1) boss-ul acestei lumi este diavolul. 2) al vostru tata este… diavolul. (deci rugaciunea `tata` nostru` …??? Asta era valabila pentru apostoli , plus pentru cei care au primit Duhul Sfant. Este valabila pentru cei care au primit Duhul Sfant de la Dumnezeu) . 3) trebuie sa luptam contra unor duhuri rele , nu contra materiei (a oamenilor). Prostimea… doarme. Cum sa `luptam`? Simplu. Cere ajutor de la Dumnezeu , cere dreptatea Lui pentru tine si pentru altii, cere sa ia masuri contra duhurilor rele care te ataca si care distrug lumea. / DUMNEZEU exista , dar EL este altul, diferit de zei. EL intervine (ajuta) DOAR la cerere, DOAR daca ne rugam. / DUMNEZEULE ADEVARAT care esti, te rog sa ai mila de noi, si pe Satan sa-l traznesti. Si pe toti diavolii lui. Si pe toate duhurile rele. Daca intradevar ne iubesti, pe toti acestia-i traznesti, distrugi, dezintegrezi si pe noi ne eliberezi. Si cureti toata lumea de toata rautatea, dupa mare mila Ta.

 2. G says:

  OK…presupune ca cineva vrea sa vada un film bun,nu neaparat unul anume si atunci daca vezi in distributie actori de marca…Pacino,DeNiro,Hopkins…etc…sti sigur merita vazut fara retineri !(parerea mea )

 3. Cineva says:

  Eu caut filmul ,nu actorii.Pot fi actori buni dar filmul sa fie urat sau invers.

 4. Alex Marin says:

  bai nene ,daca filmul a fost sters de extraterestrii scoateti si linkul spre e…….te bucuri ca prostul ca ai gasit un film bun si cand intri…..surpriza……….NU MAI ESTE……….chiar nu v-ati saturat de atata carne?

  • Anonymous says:

   Tu nu te-ai săturat să fii prost? Filmul e pe site, merge fără probleme, ce mai vrei în plus? Dacă eşti bătut în cap şi nu poţi vedea un film, nu e vina site-ului sau a altcuiva, e doar vina prostului din faţa monitorului tău.

 5. Alina says:

  Un film foarte captivant. Nota 10 din partea mea ! RECOMAND

 6. Lucas says:

  Filmul merita vazut.

 7. augustin says:

  eu am vazut asa ceva,,,la Cernica Bucuresti,,,de mai multe ori,e adevarat,,,

 8. Alina says:

  Foarte tare filmu`, nota 20 !!

 9. maria says:

  film sters!!!

 10. maria says:

  This video has been removed from public access.

 11. bLiZarrd says:

  bun film, nota 9 .. la fel si site-ul e ok..dar trebuie sa fac download pe filelist sa nu iau viruri..

 12. Zoltan says:

  Acest film ne arata un mic fragment din lupta cu raul absolut primordial care se afla printre noi si asteapta momentul de a ispiti oameni care nu au credinta tare sa nu il lase sa ne intre in viata noastra ,si actor ca Antony Hopkins interpreteaza excelent ,filmul este foarte bun si il recomand celor care le plac filmele cu supranatural horror.

 13. Carmen says:

  Te rog reposteaza filmul

 14. Mirell says:

  Faceți ceva ca mie nu imi apare filmele imi merge pagina se încarcă repede si bine, dar nu imi apare filmele sa dau play… Intru cu telefon ( Samsung )

Spune-ne parerea ta despre acest film