The River Wild (1994), filme online HD, subtitrat în Română


x
Urmărește online filmul The River Wild 1994 (Râul Ucigaș), cu subtitrare în Română și calitate HD.

The River Wild 1994 (Râul Ucigaș), film online HD, subtitrat în Română

Un cuplu din Boston format din Gail (Meryl Streep) şi Tom (David Strathairn) are probleme maritale din cauza incapacităţii lui de-a petrece timp împreună cu familia pentru că acordă o atenţie prea mare muncii sale de arhitect. Ea hotărăşte să îşi ia băiatul, Roarke (Joseph Mazzello), şi să meargă într-o vacanţă în Idaho. Fetiţa lor, Willa (Stephanie Sawyer), îi însoţeşte şi ea, iar Tom li se alătură în ultimul moment.

Când sunt gata de plecare, ei se întâlnesc cu doi bărbaţi care au aceeaşi pasiune cu Gail şi se îndreaptă spre acelaşi loc, Wade (Kevin Bacon) şi Terry (John C. Reilly), care par să fie prietenoşi. Ei pleacă în excursie pe râu şi o lasă pe Willa în grija bunicilor săi. După o zi de rafting, ei stabilesc tabăra pentru a petrece noaptea, însă Tom continuă să fie mai concentrat asupra muncii sale decât de-a se distra împreună cu ceilalţi, lucru care îl enervează pe Roarke.

Lor li se alătură ulterior Tom şi Terry pentru a sărbători ziua de naştere a lui Roarke din acea noapte. Gail devine prietenoasă la rândul ei faţă de Wade. Totuşi, după puţin timp el începe să se comporte tot mai ciudat şi ea hotărăşte că ar fi mai bine să îşi vadă fiecare de drumul lui. În dimineaţa următoare, el îi mărturiseşte lui Roarke faptul că are o armă cu el. În timpul unei noi partide de rafting, Gail şi Tom pun la cale o strategie care să le permită să plece de acolo fără cei doi bărbaţi care îi însoţesc.

Urmărește online filmul The River Wild 1994 (Râul Ucigaș), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “The River Wild (1994), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. eniko nagy says:

    Un film deosebit !

  2. Ana says:

    Un film de nota 10.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online