The SpongeBob Movie 2015, filme online subtitrat în Română

The SpongeBob Movie 2015, filme online subtitrat în Română

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 2015 (SpongeBob: Aventuri pe uscat), film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Un pirat pe nume Burger-Beard şi gaşca lui de pescăruşi călătoresc spre o insulă pentru a obţine o carte magică despre care se spune că orice scrii în ea devine realitate. Aceasta carte spune povestea lui SpongeBob SquarePants, un burete de mare copil care îşi adoră slujba pe care o are la un restaurant denumit drept Krusty Krab şi păzeşte cu conştiinciozitate formula secretă Krabby Patty de Plankton, proprietarul unui alt restaurant, Chum Bucket, şi rivalul şefului său, Mr. Krabs.

În oraşul de sub mare Bikini Bottom, Krusty Krab este atacat de către Plankton. După o bătălie militară cu mâncare gigant şi condimente, Plankton pretinde că se predă: el se foloseşte ca momeală pentru a-i oferi lacomului Mr. Krabos un ban fls pe care-l ascunde în interior ca să aibă acces la seiful lui Krabs. Plankton fură acea formulă secretă şi pune alta falsă în locul ei. Cu toate acestea, pe când era cât pe ce să scape, SpongeBob apare şi îl prinde în fapt.

Fără formula secretă, SpongeBob nu poate să mai facă deloc Krabby Patties, iar clienţii devin furioşi. Dintre toată lumea, doar SpongeBob crede că Plankton este nevinovat de-a fi furat formula, iar atunci când tot oraşul se întoarce împotriva lui, SpongeBob îl salvează pe Plankton şi fug împreună. Oraşul este curând adus în pragul haosului din cauza lipsei preţuitului Krabby Patty. SpongeBob propune ca el şi Plankton să se alizeze pentru a construi o maşină a timpului şi a se întoarce înainte de momentul în care formula a fost furată pentru a o lua ei înaintea hoţului.

Urmăreşte online filmul The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water 2015 (SpongeBob: Aventuri pe uscat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film