The Ugly Truth, film online subtitrat în Română

The Ugly Truth, film online subtitrat în Română

The Ugly Truth 2009 (Adevărul gol-goluț), film online DVDRip, subtitrat în Română

Abby Richter (Katherine Heigl) este o producătoare de emisiuni matinale din Sacramento, California. Abby crede cu tărie în adevărata dragoste şi este o mare pasionată de cărţi motivaţionale precum „ Chicken Soup for the Soul” şi „Men Are from Mars, Women Are from Venus”. Revenită acasă după o întâlnire dezastruoasă, ea vede întâmplător un fragment dintr-o emisiune, „The Ugly Truth”, de la postul local, avându-l ca gazdă pe Mike Chadway (Gerard Butler), al cărui cinism în legătură cu relaţiile o fac pe Abby să sune şi să se certe cu el în direct. A doua zi, ea descoperă că postul TV la care lucrează ameninţă să scoată din grilă emisiunea ei din cauza audienţelor scăzute. Patronul postului l-a angajat pe Mike să facă o rubrică în cadrul emisiunii ei.

La început, cei doi au o relaţie instabilă; Abby crede că Mike este grosolan şi dezgustător, iar Mike crede despre ea că este naivă şi o dependentă de-a deţine controlul absolut. Cu toate acestea, când Abby îşi întâlneşte bărbatul visurilor sale, un doctor pe nume Colin (Eric Winter), care locuieşte lângă ea, Mike o convinge că dacă se va folosi de sfaturile lui îşi va creşte considerabil şansele de-a fi împreună cu doctorul. Abby este sceptică, dar până la urmă cad la o înţelegere: Dacă sfaturile sale o vor ajuta să aibă o relaţie cu doctorul, iar teoriile sale în legătură cu relaţiile se vor dovedi corecte, ea va lucra alături de el cu cea mai mare plăcere, dar dacă Mike dă greş cu sfaturile, el trebuie să-şi dea demisia.

Mike reuşeşte să îmbunătăţească audienţele postului TV şi o instruieşte pe Abby să fie exact ceea ce Colin şi-ar dori de la ea, oferindu-i o serie de ponturi, printre care „râzi la glumele sale şi spune-i că este grozav în pat”. Mike este invitat să apară la emisiunea „The Late Late Show” cu Craig Ferguson şi îi este oferită o slujbă la un alt post TV cu o anvergură mult mai mare decât cel actual. Abby este nevoită să anuleze un weekend romantic cu doctorul, în care plănuise să facă sex, pentru a merge la New York şi a-l convinge pe Mike să nu plece.

Urmărește online filmul The Ugly Truth 2009 (Adevărul gol-goluț), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “The Ugly Truth, film online subtitrat în Română”

 1. Emilia says:

  Un film excelent !…merita vazut !

 2. Mogdi says:

  Un film bun pentru cand esti in depresii amoroase haha…o buna comedie pentru cei care inca mai viseaza la o relatie frumoasa 🙂

 3. Maria says:

  Nu e filmul…

 4. Maria says:

  Multumesc!

 5. Maria says:

  Super!!!

 6. Eli says:

  Nu merge filmul!!!! Atunci nu l mai puneti pe site!!!!!!!!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film