The Wolverine, film online subtitrat în Română

The Wolverine, film online subtitrat în Română

The Wolverine 2013, film online subtitrat în Română

Logan (Hugh Jackman) a devenit un singuratic după moartea lui Jean Grey, trăindu-şi viaţa într-o pădure izolată de la marginea unui micuţ oraş din Yukon. El începe să aibă coşmaruri ce au legătură cu Jean şi amintiri legate de statutul de prizonier de război în Nagasaki, Japonia, în 1945, chiar în ziua când a fost lansată bomba atomică. El i-a salvat viaţa unui tânăr soldat pe nume Yashida care a eliberat prizonierii atunci când bombardierele se apropiau. La un bar de la periferia oraşului, el se luptă cu vânătorii care au otrăvit ilegal un urs şi pleacă apoi cu Yukio (Rila Fukushima), o tânără femeie japoneză cu abilitatea de-a vedea în viitor şi care l-a tot urmărit.

Ea îi spune lui Logan că angajatorul ei, Yashida, şeful unei corporaţii multinaţionale de tehnologie, este soldatul pe care l-a salvat el. Acceptând dorinţa muribundului Yashida (Hal Yamanouchi) de a-şi lua adio de la el, Logan o însoţeşte pe Yukio în Japonia. La casa lui Yashida, Logan face cunoştinţă cu fiul acestuia, Shingen (Hiroyuki Sanada), cu nepoata lui, Mariko (Tao Okamoto), şi cu mutanta Viper (Svetlana Khodchenkova), care pretinde a fi oncologul lui Yashida. Yashida îi oferă lui Logan, a cărui abilitate de-a se vindeca rapid îl face nemuritor, şansa de-a deveni iarăşi un simplu muritor; el a găsit o cale de a-i îndepărta această capacitate lui Logan şi să şi-o însuşească.

Logan refuză acest lucru şi la scurtă vreme după aceea Yashida moare. În acea noapte, visul lui Logan în legătură cu Jean se transformă curând în realitate atunci când intervine Viper. La funeraliile lui Yashida, membrii clanului Yakuza atacă şi încearcă s-o răpească pe Mariko. Când Logan intervine pentru a o apăra, el este împuşcat şi nu pare să se mai vindece aşa uşor ca înainte. În cele din urmă, Logan scapă alături de Mariko, datorită şi ajutorului oferit de arcaşul Harada (Will Yun Lee), un prieten din copilărie al lui Mariko.

Urmăreşte online filmul The Wolverine 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “The Wolverine, film online subtitrat în Română”

 1. dynamo says:

  un film foarte bun astept si o grafica mai buna 😀

 2. aleX says:

  mie nu-mi merge fimul deloc…

 3. aleX says:

  hepl 🙁

 4. ciprian mihalascu says:

  FOARTE TARE FRATE!!!NOTA 1+0

 5. Claudiu says:

  deci jumatate de film e in japoneza ( nu am inteles nimic ) , la sfarsitul film-ului nu este subtritare ( unii care nu stiu engleza este posibil sa nu intelega finalul )
  Calitate un 8
  Film 9
  asteptam partea 2.

 6. Nostradamus says:

  bai claudiu daca nu iti place dute la cinematograf si cumpara bilet…

 7. adenis says:

  numi place deloc filmel din cauza grafici
  deabi inteleg care sunt oameni

 8. alin says:

  Poti, te rog, sa-l faci sa mearga? Mersi!!

 9. alxxx says:

  Misto Se vede bine si e tradus k lumea

 10. Zarama says:

  This video has been removed from public access. Ai putea te rog sa-l repui?

 11. del_Rayden says:

  Foarte fain filmul …tine-o tot asa !

 12. azza says:

  super fain filmul. tocmai l-am revazut si calitatea este super buna!

 13. tescarau says:

  this movie…
  sa il repuneti!

Spune-ne parerea ta despre acest film