They Look Like People 2015, filme online subtitrat în Română

They Look Like People 2015, filme online subtitrat în Română

They Look Like People 2015, film online HD, subtitrat în Română

Doi prieteni apropiaţi pe nume Wyatt şi Christian se reunesc în oraşul New York, iar acolo cel din urmă îl invită pe primul să locuiască în apartamentul său. Wyatt s-a cam închis în sine din cauza despărţirii recente de logodnica lui în timp ce Christian, care şi-a pierdut iubita, încearcă să îşi ascundă propriile nesiguranţe prin construirea unui corp de invidiat făcând bodybuilding şi având o atitudine de macho. După o vreme, Christian îl invită pe Wyatt la întâlnirea pe care o are cu supervizoarea lui, Mara, şi îi spune acesteia să-şi aducă o prietenă cu ea.

Când ajung la destinaţie, Wyatt şi Christian descoperă că prietena lui Mara, Sandy, a căzut şi s-a rănit. După o inspecţie sumară, Wyatt recomandă ca Sandy să fie dusă la spital. Cei trei îşi petrec apoi noaptea întreagă în sala de aşteptare a spitalului pentru ca Sandy să fie externată. Pe când Christian o conduce pe Mara la metrou, el nu reuşeşte să preia iniţiativa pentru a o săruta de despărţire.

După ce Christian adoarme, Wyatt este este sunat de o persoană misterioasă care îi spune că are timp să se salveze doar pe sine şi ar trebui să fugă din oraş şi să se pregătească pentru o invazie demonică. Deşi iniţial nu ia în seamă avertismentele, apelurile telefonice pentru Wyatt devin tot mai frecvente şi îl alertează insistent că sunt semne ale producerii unei apocalipse, iar demonii care vor sosi pe Pământ sunt foarte greu de deosebit de oamenii simpli.

Urmăreşte online filmul They Look Like People 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “They Look Like People 2015, filme online subtitrat în Română”

  1. Lacry says:

    O porcarie de film.

  2. tyger says:

    foarte foarte bun….prea bun ca sa fie inteles de mintea prea simpla a celor amatori doar de senzatii tari ! este extraordinar cum puterea prieteniei adevarate a facut posibila depasirea unui moment de criza ! pana la urma nici nu este un film horror ci psihologic !

  3. Andra says:

    Cel mai prost film vazut!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film