Thor 2: The Dark World, film online subtitrat în Română

Thor 2: The Dark World, film online subtitrat în Română

Thor 2: The Dark World 2013 (Thor 2: Întunericul), film online subtitrat în Română

„Thor: The Dark World” (Thor: Întunericul) va continua povestea începută în 2011 cu faza a doua a planului cinematic al celor de la Marvel asupra universului. Chris Hemsworth şi Tom Hiddleston îşi reiau rolurile de Thor, Zeu al Tunetului, şi respectiv Loki, Zeu al Răului, într-o poveste ce se anunţă a fi mai întunecată decât precedenta. De asemenea, din această a doua parte a producţiei nu vor lipsi nici Natalie Portman, ce o va întruchipa din nou pe Jane Foster, sau marele Anthony Hopkins în rolul lui Odin.

Evenimentele din „Thor: The Dark World” se petrec la puţin timp de după cele din „Avengers”, iar Thor are de înfruntat, pe lângă inamicii vechi din prima parte, o ameninţare chiar şi mai mare venită din partea unui nou personaj malefic pe nume Malekith (interpretat de Christopher Eccleston, cunoscut publicului larg în special datorită rolului pe care l-a avut în serialul „Dr. Who”) ce vrea să ducă întregul univers în întuneric şi căruia nici măcar armata Asgardului nu îi poate face faţă.

Thor va trebui acum să pornească în cea mai primejdioasă şi mai personală aventură a sa de până acum pentru a-l opri pe maleficul inamic şi se va reuni cu dragostea lui de pe pământ, pe care a lăsat-o în urmă, Jane Foster. Pentru a-l opri pe Malekith şi a nu lăsa universul să cadă în beznă, fiul lui Odin şi Zeu al Tunetului va fi pus în faţa sacrificiului suprem. Va fi oare capabil Thor să facă acest sacrificiu de dragul omenirii şi va putea el să facă de unul singur ceea ce nici măcar Odin şi armata lui din Asgard nu reuşesc?

Urmărește online filmul Thor 2: The Dark World 2013 (Thor: Intunericul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “Thor 2: The Dark World, film online subtitrat în Română”

 1. elena says:

  filmul nu este complect !

 2. andrei says:

  de ce nu merge?

 3. robert says:

  panarama se vede naspa 🙁

 4. Alexandra says:

  De ce inca se vede atat de rau,cand e aparut din Noiembrie? Suntem la sfarsitul lunii Ianuarie…Va miscati destul de incet.

 5. costi says:

  iar nu merge de ce?

  • Anonymous says:

   Merge acum.

   • Trecator says:

    Ce sa mearga mai verificati si voi din cand in cand aveti filme care nu merg sau care sint mutate de la accesul publicului , nu e nici o mirare caci cam bate vantul pe acest sait ,sincer e foarte slaba organizarea…..

    • Anonymous says:

     Eşti deştept rău. Ai stat mult să te gândeşti înainte de-a debita o asemenea prostie? Ia tu la puricat zi de zi peste o mie de filme să vezi care merge şi care nu. După ce că primeşti un serviciu gratis mai faci şi fiţe. De asta am şi scris acolo să mă anunţaţi VOI atunci când este eliminat vreun film, că n-am cum să verific mereu toate filmele.

     Dar eşti prea prost şi arogant ca să pricepi aşa ceva.

 6. Gabriel says:

  Eu nu am inteles , pana la urma Loki nu a murit si daca e inca in viata la sfarsitul filmului si sta pe scaunul lui Odin , acesta unde este ?
  Loki l-a ucis pe Odin si i-a luat locul folosinduse de magia sa de preschimbare pentru a-i pacali pe toti , inclusiv pe Thor ?

 7. Necula says:

  Nu merge

Spune-ne parerea ta despre acest film