Archive for the ‘Thriller’ Category

Unforgettable 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Unforgettable - Obsesia trecutului 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Unforgettable – Obsesia trecutului 2017, film online HD subtitrat în Română

Julia Banks (Rosario Dawson) este interogată de poliţie cu privire la uciderea fostului ei iubit psihopat, Michael. Julia susţine că ea nu are nimic de-a face cu această crimă şi că tot ce i se întâmplă este o înscenare. Cu şase luni mai devreme, Julia renunţă la locul ei de muncă de editor la un site popular de ficţiune pentru a lucra de la casa pe care Read more »

Dig Two Graves 2014, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmnăreşte online filmul Dig Two Graves 2014 (Sapă două morminte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dig Two Graves 2014 (Sapă două morminte), film online HD subtitrat în Română

În anii ’40, Şeriful Proctor şi adjunctul său Waterhouse se duc cu maşina la o carieră din apropiere având două cadavre în portbagaj. Waterhouse dă jos un colier de la gâtul uneia dintre victime şi apoi aruncă ambele cadavre într-un râu. Imediat, însă, lucrurile iau o turnură total neaşteptată. În anii ’70, Jacqueline Mathers, numită de Read more »

The Circle (2017), filme online HD 720p subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Circle 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Circle 2017, film online HD subtitrat în Română

Eamon Bailey (Tom Hanks) este fondatorul unei companii gigant asemănătoare unei caracatiţe care şi-a întins tentaculele în fiecare colţ al vieţii de zi cu zi al oamenilor. Mae Holland (Emma Watson) se angajează la această companie ce are sediul în Bay Area şi are un campus impresionant. Mae este aleasă de Eamon şi de mâna lui dreaptă, co-fondatorul companiei Tom Stenton (Patton Read more »

A Dangerous Man 2009, film online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul A Dangerous Man 2009 (Un om periculos), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

A Dangerous Man 2009 (Un om periculos), film online HD subtitrat în Română

În Arizona, fostul soldat din Forţele Speciale, Shane Daniels (Steven Seagal), îşi salvează soţia, pe Holly (Aidan Dee), de un individ care a încercat să-i fure maşina şi îl urmăreşte apoi pe acesta. Hoţul este găsit ulterior mort, iar Shane este principalul suspect. După ce este arestat şi închis timp de şase zile, Shane este eliberat din puşcărie Read more »

2:22 – Ora Fatidică (2017), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 2:22 - Ora Fatidică (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

2:22 – Ora Fatidică 2017), filme online HD, subtitrat în Română

Dylan este un controlor de trafic aerian care observă tiparele din viaţă. Acest lucru îl ajută să îşi facă treaba la locul de muncă unde poate vedea planurile de zbor cu o precizie de savant (sau cel puţin aşa este prezentat), însă curând lucrurile se schimbă dramatic… ba chiar se repetă! În timp ce se duce cu bicicleta la gara Grand Central dimi Read more »

You Get Me (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul You Get Me (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

You Get Me 2017, film online HD subtitrat în Română

Tyler (Taylor John Smith) este un student în vârstă de 17 ani care îşi iubeşte prietena pe nume Alision ‘Ali’ (Halston Sage). Într-o noapte la o petrecere, Tyler descoperă că înainte de-a se transfera la liceul său Ali era o petrecăreaţă înrăită care obişnuia să bea şi să doarmă pe unde apucă. Tyler se enervează şi se desparte de ea. În afara petrecerii, el o întâlneşte pe misterioasa Holly (Bella Thor Read more »

The Hunter’s Prayer 2017, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Hunter’s Prayer 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Hunter’s Prayer 2017, film online HD subtitrat în Română

O adolescentă pe nume Ella (Odeya Rush) strecoară nişte ţigări în şcoala ei şi le informează pe colege că se duce la dans cu iubitul ei. Ea nu este conştientă încă de faptul că un asasin plătit tocmai i-a ucis tatăl şi mama vitregă şi că le-a dat foc la casă. Ella află despre toată această treabă de la Lucas (Sam Worthington) care se duce şi o ia de la Read more »

The Belko Experiment 2016, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Belko Experiment 2016 (Experimentul Belko), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Belko Experiment 2016 (Experimentul Belko), film online HD subtitrat în Română

Mike Milch (John Gallagher Jr.), angajat la Belko Industries, soseşte la biroul său dintr-o zonă rurală a oraşului Bogota, Columbia, şi află că personalul de securitate nu lasă localnicii să intre în incintă. Mike – precum iubita sa Leandra (Adria Arjona), şeful de operaţiuni Barry (Tony Goldwyn) şi restul celorlalţi de la Read more »

Linewatch – Grănicerul (2008), filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Linewatch - Grănicerul (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Linewatch – Grănicerul (2008), filme online subtitrat în Română

Michael Dixon (Cuba Gooding Jr.) este un agent care lucrează la Agenţia de Pază a Graniţelor Americană şi se ocupă de un punct de control de la graniţa cu Mexicul. El este foarte bine văzut de către colegi şi respectat de aceştia, iar soţia sa Angela (Sharon Leal) îi este foarte devotată şi îngrijeşte fetiţa lor în vârstă de doar cinci ani, Read more »

Dial M for Murder (1954), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Dial M for Murder – Cu C de la Crimă 1954, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Dial M for Murder – Cu C de la Crimă 1954, film online HD subtitrat în Română

Tony Wendice (Ray Milland), un jucător de tenis profesionist, este căsătorit cu o persoană din înalta societate foarte bogată pe nume Margot (Grace Kelly). Aceasta din urmă are o aventură amoroasă cu un scriitor de cărţi pe nume Mark Halliday (Robert Cummings). În momentul în care Tony se retrage din activitate ca urmare Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online