Archive for the ‘Thriller’ Category

Beach Rats (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmărește online filmul Beach Rats (2017), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Beach Rats (2017), film online HD subtitrat în Română

Frankie (Harris Dickinson) este un puşti în vârstă de 19 ani care locuieşte cu mama sa, sora mai mică şi are un tată muribund. Frankie îşi petrece zilele împreună cu câţiva prieteni de-ai săi cu care probabil că a şi crescut. El face trafic de droguri şi această activitate reprezintă singura lui sursă de venit. El şi prietenii săi îşi petrec zilele la plajă unde joacă handbal, merg să înoate sau frecventează un Read more »

Duel – Duel pe autostradă 1971, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Duel - Duel pe autostradă 1971, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Duel – Duel pe autostradă 1971, film online HD subtitrat în Română

David Mann este un agent de vânzări de vârstă mijlocie care se duce cu maşina într-o călătorie de afaceri. El ajunge să întâlnească un camion pe autostrada din Deşertul Mojave care circulă sub viteza regulamentară şi are scurgeri de motorină. Mann depăseşte camionul, dar şoferul accelerează şi îl depăşeşte la rândul său. Când Read more »

World Trade Center 2006, filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul World Trade Center 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

World Trade Center 2006, film online HD subtitrat în Română

În data de 11 septembrie, 2001, ofiţerii de poliţie John McLoughlin şi Will Jimeno patrulează prin Manhattan şi observă cum un avion zboară la o altitudine periculos de mică. Când toţi ofiţerii se întorc la secţie, ei văd la TV cum Turnul Nordic din World Trade Center a fost lovit de către avion. Sergentul McLoughlin desemnează mai mulţi ofiţeri Read more »

Striptease (1996), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Striptease (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Striptease 1996, film online HD subtitrat în Română

Fosta secretară de la FBI, Erin Grant (Demi Moore), pierde custodia fiicei sale minore, Angela (Rumer Willis), în favoarea soţului ei Darrell (Robert Patrick), care este un infractor şi o face pe Erin să îşi piardă locul de muncă. Pentru a-şi permite să conteste decizia instanţei de judecată, Erin se angajeaza ca stripperiţă la un club din Miami numit Eager Beaver. Un Congressman pe nume Read more »

Five Minutes of Heaven 2009, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Five Minutes of Heaven 2009 (Cinci minute în rai), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Five Minutes of Heaven 2009 (Cinci minute în rai), film online HD subtitrat în Română

În Lurgan, Irlanda de Nord, în timpul anului 1975, când conflictul din zona respectivă era în floare, Armata Republicană Irlandeză ţinteşte loialiştii britanici şi cei de la Ulster Volunteer Force încearcă să se răzbune pe Catolicii pe care îi acuză cum că ar fi militanţi republicani. Alistair Little, în vârstă de 17 ani, este liderul unei celule UVF şi Read more »

Death Proof – Maşina morţii 2007, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Death Proof - Maşina morţii 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Death Proof – Maşina morţii 2007, film online HD subtitrat în Română

Arlene, Shanna şi DJ „Jungle” Julia Lucai se duc împreună în Congress Avenue, din Austin, Texas, pentru a sărbători ziua de naştere a Juliei. Într-un bar, Julia mărturiseşte faptul că a făcut un anunţ la radio cum că Arlene va oferi un dans în poală celui care va realiza anumite misiuni simple. Un cascador trecut de prima tinereţe pe nume Mike Read more »

Good time: Pe bune, o să-ţi placă, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Good time: Pe bune, o să-ţi placă 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Good time: Pe bune, o să-ţi placă 2017, film online HD subtitrat în Română

Constantine „Connie” Nikas (Robert Pattinson) şi fratele său tulburat, Nick, încearcă să fure 65 de mii de dolari dintr-o bancă. Ei par să aibă succes cu jaful, însă lucrurile nu stau chiar cum şi-ar fi dorit şi cei doisunt nevoiţi să fugă pe jos. În timp ce încearcă să ajungă acasă, ei sunt opriţi de doi poliţişti. Deşi Connie îi cere fratelui său să rămână Read more »

24 Hours to Live (2017), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul 24 Hours to Live 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

24 Hours to Live 2017, film online HD subtitrat în Română

Travis Conrad (Ethan Hawke) este un soldat care a plecat de la „Unchiul Sam” pentru a merge la un contractor militar ce plăteşte mult mai bine şi este cunoscut sub numele de „Muntele Roşu”. Pentru bani, Conrad ar fi trebuit să îşi lase toate principiile morale şi compasiunea acasă atunci când pleacă în diverse misiuni, el devenind un asasin plătit Read more »

The Vault – Seiful (2017), filme online HD subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Vault - Seiful 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Vault – Seiful 2017, film online HD subtitrat în Română

Aflat la o bancă, detectivul Tom Iger efectuează un depozit şi flirtează cu funcţionara şefă, Susan. Între timp, managerul băncii o intervievează pe Leah Dillon care pretinde că şi-ar dori un post de funcţionară. Managerul îi spune acesteia că au dificultăţi în a mai angaja alţi funcţionari şi când Leah întreabă de ce, managerul îi spune Read more »

Trapped (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Trapped 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Trapped 2017, film online HD subtitrat în Română

Shaurya (Rajkummar Rao) şi iubita lui Noorie (Geetanjali Thapa) plănuiesc să fugă şi să se căsătorească în secret cu o zi înainte de nunta planificată din timp a lui Noorie cu altcineva. Shaurya locuieşte în prezent într-un fel de cămin pentru persoanele celibatare, dar plănuieşte să se mute într-un apartament nou unde să stea alături de Noorie. Grăbindu-se să îşi găsească o chirie cu un preţ mai acce Read more »

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online