Tombstone 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Tombstone 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Tombstone 1993, film online HD subtitrat în Română

Wyatt Earp (Kurt Russell) un ofiţer de pace retras din activitate cu o reputaţie notabilă se reîntâlneşte cu fraţii lui, Virgil (Sam Elliott) şi Morgan (Bill Paxton) în Tucson, Arizona, de unde pornesc împreună în Tombstone, un mic oraş minier în care intenţionează să se stabilească. Acolo, ei dau peste vechiul prieten al lui Wyatt, Doc Holliday (Val Kilmer), un parior sudist şi pistolar expert care caută consolare în urma tuberculozei de care suferă. Josephine Marcus (Dana Delany) şi Mr. Fabian (Billy Zane) sunt şi ei noi în oraş cu trupa de teatru ambulant.

Între timp, soţia lui Wyatt, Mattie Blaylock (Dana Wheeler-Nicholson), devine dependentă de un narcotic. Wyatt şi fraţii lui încep să profite de pe urma pariurilor într-o sală unde se întâlnesc cu o grupare de nelegiuiţi cunoscuţi drept „Cowboys” condusă de “Curly Bill” Brocious (Powers Boothe). Cu toate că Wyatt nu mai este un om al legii, el este presat să ajute oamenii din oraş să scape de aceşti agresori pe măsură ce tensiunile se dezvoltă tot mai mult.

Curly Bill începe să tragă cu arma la întâmplare după o vizită la o casă unde se „serveşte” opiu şi este abordat de către şeriful Fred White (Harry Carey, Jr.) pentru a fi un pic mai prudent în folosirea armei. În loc să asculte, Curly Bill îl împuşcă mortal pe şerif şi Wyatt îl arestează, gest care atrage furia celorlalţi colegi ai lui Bill şi a lui Ike Clanton (Stephen Lang). Curly Bill ajunge în faţa judecătorului, dar din cauza lipsei de dovezi şi a martorilor acesta este găsit nevinovat. Devenit noul şerif al oraşului, Virgil interzice total folosirea armelor de foc în interiorul oraşului.

Urmăreşte online filmul Tombstone 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Tombstone 1993, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

Spune-ne parerea ta despre acest film