Transformers, film online subtitrat în Română

Transformers, film online subtitrat în Română

Transformers 2007 (Transformers: Războiul lor în lumea noastră), film online subtitrat în Română

Optimus Prime, liderul inofensivilor Autoboţi, povesteşte despre distrugerea planetei natale a Transformerilor, Cybertron. Aceasta a fost distrusă într-un război pe care Autoboţii l-au purtat cu maleficii Decepticoni, conduşi de Megatron, în misiunea de-a găsi „AllSpark” – o sursă infinită de energie. Autoboţii vor să folosească AllSpark pentru a-şi recontrui planeta şi a pune capăt războiului, în timp ce Decepticonii doresc s-o folosească pentru a-i înfrânge pe Autoboţi şi a prelua controlul asupra universului. Megatron a reuşit să localizeze AllSpark pe pământ, dar se prăbuşeşte în Antarctica şi rămâne prins în gheaţă.

După ce îl găseşte întâmplător, în anul 1897, exploratorul Archibald Witwicky activează din greşeală sistemul de navigaţie al lui Megatron, iar pe ochelarii săi sunt imprimate coordonatele locaţiei AllSpark, un incident care-l face să-şi piardă vederea şi să devină instabil psihic. Sector 7, o organizaţie guvernamentală secretă înfiinţată de Preşedintele Herbert Hoover, a descoperit AllSpark în râul Colorado şi a construit Barajul Hoover în jurul lui pentru a masca emisia de energie. Încă îngheţatul Megatron a fost mutat în această locaţie şi este folosit pentru a fi studiat.

În prezent, descendentul lui Archibald Witwicky, Sam, îşi cumpără prima maşină care se dovedeşte a fi o iscoadă Autobot cunoscut drept Bumblebee. în Air Force One, un Decepticon numit Frenzy se înfiltrează în avion şi încearcă să acceseze baza de date a Statelor Unite, aflând că Sam are ochelarii care conţin coordonatele spre AllSpark, aşa că el şi alţi Decepticoni pornesc pe urmele lui. Bumblebee îl anunţă pe Optimus Prime şi ceilalţi Autoboţi despre pericolul care-l pândeşte pe Sam şi întreaga planetă, iar aceştia vin în ajutorul său.

Urmăreşte online filmul Transformers 2007 (Transformers: Războiul lor în lumea noastră), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “Transformers, film online subtitrat în Română”

 1. Georgiana says:

  Urmaresc filme pe google chrom puteti sa mă ajutati nu mai pot vedea nici un film îmi arată doar play tăiat nu-mi da voie sa vizionez mă puteți ajuta multumesc

 2. c.risti says:

  Un film despre mulţi proşti… foarte mulţi proşti în funcţii bune… în Rest, ok. Acest Rest îl face un film slab sau un foarte bun desen animat!

 3. mariussssssssss says:

  HEI GEORGINA IATI MOZILA FIREFOX………..

 4. florin says:

  Despre film: este super! Contrar la ce spun oamenii culti (e pt copii si e animat), mie imi place si am venit special ca sa il revad. Cui nu-i place poate sa caute alt film mai serios.

  Problema: Am înţeles problema… sper să o pot rezolva cândva.

 5. Great movie says:

  In acest film gasesti cele mai bune efecte speciale! Mie mi s-a parut unul dintre cel mai tare film pe care le-am vazut.

 6. Valy says:

  salut , care imi poate da si mie filmul subtitrat sa il am si eu in pc ?

 7. cineva says:

  poti sa-l rebagi plz?

 8. george says:

  frate nu merge filmul e scos

 9. Anonymous says:

  S-a rezolvat.

 10. george says:

  ms esti the best

 11. fredy says:

  super mega tare cea mai tare parte a fost cand au venit autobotii pe pamant

 12. Daniel says:

  De ce nu merge nici unul din servere?

 13. Mircea says:

  Placut recreativ dar putin cam fortat in exprimarile fizice,bunicel,nu-l recomand celor cu pretentii. Multumesc “filme bune” dar nu mi-a placut !

Spune-ne parerea ta despre acest film