Trash Fire (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Trash Fire (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Trash Fire 2016, film online HD subtitrat în Română

Owen (Adrian Grenier) este un tip destul de ticălos care se ceartă deseori cu soția lui Isabel (Angela Trimbur). El este un tip agresiv care nu se deranjează să rețină cu ce se ocupă prietenii soției sale și consumă în exces băuturi alcoolice. Comportamentul lui este atât de urât încât mulți se întreabă ce a văzut Isabel la el de au ajuns să se căsătorească, însă chiar și răbdarea ei pare să fi ajuns spre final și relația lor este aproape să se încheie.

Lucrurile se schimbă în momentul în care Isabel rămâne însărcinată și despărțirea lor iminentă începe să nu mai fie luată prea mult în calcul. Desi la început Owen primește vestea în stilul său caracteristic, el ajunge să realizeze faptul că aceasta ar putea reprezenta o șansă de-a începe un nou capitol în viața lui. El promite să devină un om mai bun, să fie un tată bună și un soț pe măsură, dar pentru a porni pe acest drum el trebuie mai întâi să se reconecteze cu familia pe care a lăsat-o în urmă.

Pe vremea când era un adolescent, părinții lui Owen au fost uciși într-un incendiu teribil care le-a mistuit casa. El s-a învinovățit multă vreme pentru acel incendiu care i-a produs și cicatrici oribine surorii sale Pearl (AnnaLynne McCord). Pearl și Owen au fost luați în custodie de cruda lor bunică, Violet (Fionnula Flanagan), însă Owen a fugit într-o bună zi și a lăsat-o pe Pearl blocată în acea casă a groazei. Acum, Isabel insistă ca Owen să o întâlnească pe Violet și să se reconecteze cu sora lui înainte de-a începe propria lor familie.

Urmăreşte online filmul Trash Fire 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Trash Fire (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. catalina says:

    Un film de tot rahatul

  2. dan says:

    film de cacat

  3. abe says:

    Incadrarea este gresita.Filmul e o drama,si nici chiar foarte buna.

Spune-ne parerea ta despre acest film