TSAR – ŢARUL (2009), filme online HD 720p, subtitrat în Română


x
Urmăreşte online filmul Tsar - Ţarul 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tsar – Ţarul 2009, film online HD subtitrat în Română

Evenimentele filmului sunt plasate între anii 1566 şi 1569, în timpul politicii de stat împuse de Ţarul Rusiei, aşa-numita „Oprichnina”, şi în plin Război Livonian. Filmul începe atunci când Mitropolitul Ortodox Afanasii moare şi Ivan cel Groaznic îl numeşte înlocuitor pe prietenul său din copilărie, Philip Kolychev. Ţarul se roagă în camera sa şi cere Domnului să îl ajute în afacerile pe care le are. Între timp, Philip soseşte în Moscova şi salvează o fată pe nume Masha care fuge de un grup de gărzi.

Primindu-l pe acesta când soseşte, Ţarul îl invită să devină Mitropolitul Moscovei, însă Philip refuză iniţial. Philip se întâlneşte apoi cu nepotul său care se pregăteşte să plece la război şi acesta din urmă îl avertizează pe unchiul său să plece cât mai departe de Ţar deoarece oamenii din jurul lui nu supravieţuiesc prea mult timp. Ţarul se întoarce la Philip, îi oferă lui Masha o icoană a Maicii Domnnului şi îl convinge în cele din urmă pe prietenul său să devină Mitropolit al Moscovei.

Philip, observând atrocităţile care sunt comise de către Oprichniki, îl îndeamnă pe Ţar să arate milă faţa de inamicii săi. Nepotul Mitropolitului poartă o luptă sângeroasă împotriva Poloniei şi Lituaniei în Poloţk. Acolo se află şi Masha, care a scăpat de Ţar şi a adus cu ea icoana respectivă. Datorită icoanei, podul se prăbuşeşte sub cavaleria Lituaniană. Guvernatorul Poloţk-ului se întoarce la Moscova, dar imediat pornesc zvonuri cum că forţele Lituaniene şi Poloneze au ajuns la poalele oraşului şi însuşi Guvernatorul l-a predat.

Urmăreşte online filmul Tsar – Ţarul 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online