Turbo, film online subtitrat în Română

Turbo, film online subtitrat în Română

TURBO 2013, film online animat, subtitrat în Română

Theo, a.k.a Turbo este un melc de grădină care visează să fie cel mai mare pilot de curse din lume, precum eroul său, de cinci ori campion al Indianapolis 500, Guy Gagne. Obsesia lui pentru viteză şi pentru a face totul în regim de viteză l-a transformat într-un ciudat în lumea lentă şi precaută a comunităţii melcilor, devenind o adevărată ruşine pentru fratele lui mai mare, Chet. Turbo îşi doreşte cu disperare să scape de viaţa lentă pe care o duce, dar singura lui şansă de-a o trăi îi devine aproape fatală şi trebuie să fie salvat de Chet. Demoralizat, Theo hoinăreşte pe o autostradă pentru a admira traficul şi îşi doreşte să devină rapid.

Brusc, el este prins într-un accident ciudat când este atras într-un compresor al unei maşini de curse, iar ADN-ul său este combinat cu protoxid de azot. Acest incident îi conferă lui Theo viteză şi acurateţe incredibil de mari, precum şi câteva caracteristici ale maşinilor de curse, cum ar fi ochi care semnalizează precum farurile şi cochilia care se comportă precum carcasa unei maşini. Din păcate, prima încercare a lui Theo de a-şi etala noile puteri se termină prost şi face ca el şi fratele lui să fie daţi afară din echipa grădinii.

În timp ce fraţii se ceartă, Chet este înhăţat de o cioară, dar Theo îi urmăreşte şi îl salvează, însă apoi sunt capturaţi amândoi de un şofer de camion, Tito, pentru a-i pune să concureze în cursele de melci. Theo uimeşte atât oamenii cât şi ceilalţi melci cu viteza sa şi câştigă respectul tuturor. Inspirat de acest melc extraordinar, Tito speră să revitalizeze un mini-mall avându-l pe Theo drept atracţie principală. După ce afacerea se dovedeşte una de succes, Theo îl convinge pe Tito să încerce să pătrundă în cursa de la Indianapolis 500 ca şi concurent.

Urmăreşte online filmul animat TURBO 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

16 responses to “Turbo, film online subtitrat în Română”

 1. SilverSurf says:

  Se vede destul de prost, si cel mai naspa, e in RUSA. bleah

 2. mirel says:

  E bun filmul nui in rusa tot o parte doar

 3. dragos says:

  Filmu e tare de tot chiar daca e in rusa

 4. DJCobra says:

  Super tare filmul dar la sfarsit de unde recapata inapoi turbo ????

 5. Critic says:

  E super tare filme mi-a placut asa tare ca nu am obserevat ca e in rusa.
  Grafica nu e punctul forte al filmului.
  In unele segvente filmul te tine in suspans.
  Deci merita nota 8

 6. Critic says:

  Scuzati-ma filmul*

 7. mihaiultra says:

  frum filmul…dar…subtitrarea…mai bn il baga fara..

 8. alex says:

  Sincer sa va spun k acest film este film at deep pe televizor.

 9. safta cristina says:

  nu merge

 10. gigaia says:

  Filmul este arte ramos.

 11. Vasile says:

  film deleted

 12. Vasile says:

  De ce a aparut mesaje de la antivirus “Trojan horse JS:Iframe-CUL” de la adresa filmeporno.biz cand am accesat pagina filmului?

 13. Laurențiu says:

  E cel mai senzațional film animat Recomand tuturor bunici ,părinți,copii. De vizionat cu toată familia .Mulțumiri celor care au creat și au făcut acest film,inclusiv site și admin. pt postare.

 14. mircris says:

  Filmul super tare. Astept Turbo 2. Apropo, la mine filmul e in romana nu in rusa.

Spune-ne parerea ta despre acest film